Okul alışverişleri hızlandı

2018- 2019 eğitim öğretim yılının 17 eylül pazartesi günü açılacak olması dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da veliler çocuklarına okul kıyafeti, kırtasiye malzemesi alma telaşı ya?

Çerkezköy 8.09.2018 19:52:00 0
 Okul alışverişleri hızlandı

BÖLGEMİZDE TÜM OKUL ÖĞRENCİLERİNİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERİYORUZ

 

 

Çerkezköy’de faaliyet gösteren ve Çerkezköy dışında da birçok il ve ilçe okullarında eğitim öğretim gören öğrencilerin okul kıyafetlerine cevap veren Yaşar Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, “Çerkezköy başta olmak üzere bölgemizdeki il ve ilçe okullarımızda eğitim öğretim gören öğrencilerin kıyafetlerini büyük bir özenle kendi atölyelerimizde hazırlıyoruz. Tüm mamullerimiz kendi ülkemizde üretilen ve hiçbir şekilde kanserojen maddesi içermeyen ürünlerden dikimi yapılmakta. Ürünlerimiz Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ürünlerdir. Yaşar Giyim olarak mağazalarımızda her ilkokul, ortaokul ve liselerin kendine özgü olan armalı kıyafetlerinin satışı yapılmaktadır. Okulların açılmasına sayılı günler kala öğrenci velilerimiz çocuklarına okul kıyafetleri almaya ağırlık göstermeye başladı. Bu yoğunluk önümüzdeki günlerde okulların açılmasına bir gün kalana kadar daha da yoğunlaşacaktır’’ dedi.

 

 

FARKIMIZ KALİTEMİZDİR

 

 

Hangi okul öğrencisi olursa olsun hiçbir öğrenciyi kıyafetsiz bırakmayacaklarını ifade eden Yılmaz; ‘’Her okul öğrencisi için kıyafetlerimiz mağazamızda hazır. Her yıl olduğu gibi bu yılda velilerin büyük bir çoğunluğunun mağazamızı tercih etmeleri bizlere büyük bir sorumluluk yüklediğinde işimizi de çok daha titiz yapmaya özen gösteriyoruz’’ dedi.  

 

OKULCU BABADAN MEMNUNUZ

 

 

Öğrenciler ve veliler tarafından okulcu baba diye adlandırılan Yaşar Giyim mağazasından ilkokula başladığı ilk yıldan bu yana her yıl okul kıyafeti aldığını belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Eray Ersöz de, “Yaşar Giyim Mağazası bizlerin okulcu babasıdır. İlkokula başladığım ilk yıldan bu yana her yıl okul kıyafetlerini buradan büyük bir gönül rahatlığı ile alıyoruz. Gerçekten çok memnunum. Bu yıl da kıyafetlerimi buradan alıyorum ve herkese de tavsiye ediyorum” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

   

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10