'Koltuk sevdası için gelmedim'

Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Erkılınç "Benim bu saatten sonra koltuk sevdam yok. Çerkezköy'e kalıcı eser bırakabilirsem ne mutlu bana.

Çerkezköy 8.09.2018 19:59:00 0

Hafta için sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek AK Parti’den Çerkezköy Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Çerkezköylü iş adamı  Yılmaz Erkılınç Cumartesi günü de muhtarları ağırladı.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Sahibi olduğu Happy Hours Cafe Resraurant’ta muhtarlarla bir araya gelen Erkılınç “80’li yıllarda bizi aşı ile doyuran, gerçekten de o günkü görünümü ile bizim köyümüz olan Çerkezköy’ümüz bizlere verdiği aşın yanı sıra eşimizle, işimizle, dostumuzla iyi günde kötü günde yılları geride bırakırken, gelinen süreçte hem ülkemizin içinde bulunduğu siyasi konjektör ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin içeride ve dışarıdaki hainlere karşı ortaya koyduğu siyasi irade, hem de Çerkezköy siyasetindeki alışıla gelmişliği ortadan kaldırmak için ülkem ve ilçem için ne yapabilirim düşüncesiyle yola çıktım” dedi.

HİZMET YOLUNDA İLK ADIMI ATTIM

Çerkezköy’e hizmet yolunun ilk adımlarını attığını kaydeden Erkılınç“Diğer aday adayları gibi Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Çerkezköy Belediye başkanlığına aday adayı olarak siyaset arenasına ilk olarak çıktım. Sizden bizlerden daha şanslısınız. Sizleri siyasilerden farklı kılan, siz direkt aday olarak çıkıp rakiplerinizle yarışıyorsunuz. Dolayısıyla sizlerin siyasi tecrübesi doğal olarak bizlerden farklı. Vatandaşla birebir iletişim halinde olan ve vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ilk olarak ilettiği kişilersiniz” dedi.

AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET EDECEĞİM

Herkesin görüşüne saygı duyduğunu kaydeden Erkılınç “İnşallah halkımız beni bu makama getirdiği zaman görevimi din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin hakkı ile yerine getireceğime söz veriyorum” dedi. 35 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını söyleyen Erkılınç “Hiçbir belediye başkanının kalıcı, güzel bir şey yaptığını görmedim. Var olan piknik alanına 4 mangal, 4 aydınlatma direği koymakla olmuyor. Her gelen belediye başkanının bu yoldan başka yaptığı yok. İnşallah Allah bana o makamı nasip eder. Sizlerin desteğini bekliyorum. Meclis üyesi adaylarını belirlerken hep bölgeden talepte bulunacağım ve muhtarlarımızın fikirlerini alacağım” dedi.

BENİM KOLTUK SEVDAM YOK

Mevcut belediye meclis üyelerinin de kendi işlerini yaptırmaktan başka Çerkezköy’ün geleceğine yönelik bir şeyler yapmadığını savunan Erkılınç“Benim bu saatten sonra koltuk sevdam yok. Çerkezköy’e kalıcı eser bırakabilirsem ne mutlu bana. Onun için bu yola girdim. Ben koltuk sevdası için gelmedim. Çerkezköy Belediyesi’nin yan cebini doldurmayan bir ticaret adamına ihtiyacı var” dedi.

HER ADAY ADAYINA EŞİT

Hafta içi aday adaylığını açıklarken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’yi de davet ettiğini belirten Erkılınç “İlçe başkanının tarafsız bir şekilde tüm aday adaylarına eşit mesafede olması gerekiyor. Ben de bu düşünceyle aday adaylığımı açıklarken, İlçe Başkanı Abdullah Öğe’yi de davet ettim fakat katılmadı. Ben aday adaylığımı açıklarken ilçe başkanının da yanımda olmasını arzu ederdim. Kendisinin katılmamasına anlam veremedim. Fakat kendisi katılmadı. Kendisinin de bir aday adaylığı düşüncesi varsa kamuoyuna açıklamalı” dedi.

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10