Bağcı ve Dikmen ailesinin mutluluğuna Albayrak da ortak oldu

Çerkezköy Belediyesi eski Fen İşleri Müdürü ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Sami Bağcı'nın oğlu Erdem Bağcı,  Selen Dikmen ile önceki akşam  Lidya Wedding Garden'da  ya

Çerkezköy 10.09.2018 17:06:00 0
Bağcı ve Dikmen ailesinin mutluluğuna Albayrak da ortak oldu



KADİR ALBAYRAK VE VAHAP AKAY’DA KATILDI
Çerkezköy Belediyesi  eski Fen İşleri Müdürü   ve  eski Belediye Başkan Yardımcısı Sami Bağcı ve eşi Nurgün Bağcı’nın oğlu Erdem Bağcı hayatını Selen Dikmen ile birleştirdi. Önceki Akşam Lidya Wedding Garden’da  yapılan  muhteşem düğün ile dünya evine giren Selen-Erdem Bağcı çiftinin düğün töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, çok sayıda Çerkezköy,Çorlu, Saray  ve Kapaklı ilçelerinden  bir çok siyasetçi, iş adamları,bürokratlar, esnaflar ve kalabalık bir davetli ile Bağcı ve Dikmen ailelerinin yakınları hazır bulundu.
MUTLU GÜNLERİNDE YANLARINDA OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER
Düğünde Sami Bağcı ve Eşi Nurgün Bağcı dünürleri Semra Dikmen-Saim Dikmen ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oyunlar oynadı.  Nurgün-Sami Bağcı ve dünürleri Sema-Saim Dikmen çifti  çocuklarının mürvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti. Genç çiftler Selen-Erdem’de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine, arkadaşlarına ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10