Erkekliğe ilk adımını attı

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yürük'ün oğlu Yaşar Anıl Yürük erkekliğe ilk adımını attı. Önceki akşam Beylice Düğün Salonu'nda gerçek

Çerkezköy 10.09.2018 17:17:00 0
Erkekliğe ilk adımını attı



DÜĞÜN PAYRAK ŞOV İLE BAŞLADI
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yürük eşi Şakire Yürük Kızı Tuana Yürük ve sünnet olan oğlu Atatürk  ilkokulu 2. sınıf öğrencisi  Yaşar Anıl Yürük ve oğlunun arkadaşları ellerinde Türk Bayrakları ile 10 yıl marşı eşliğinde merdivenlerden salona indi. Yürük ailesinin bu Bayrak şovu dakikalarca alkışlandı. Murat Yürük, Çerkezköy’de bir sünnet düğününde  ilk kez böyle bir bayrak şov gerçekleştirmiş olmaktan da büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Geç saatlere kadar devam eden sünnet düğününde Yürük ailesi yakınlarıyla ve sünnet olan çocuklarıyla birlikte halaylar çekerek hoşça vakit geçirerek geç saatlere kadar eğlendiler.
İYİ PARTİLİLER EKSİKSİZ KATILDI
Sünnet düğününe İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve ilçe yönetimi eksiksiz katılırken, AK Parti Tekirdağ il Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özaydın, Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, esnaflar, Yürük ailesinin yakınları eş ve dostları katıldı.
Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10