'Buyur Burdan Kaç' sanatseverlerle buluştu

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında sahnelenen 'Buyur Burdan Kaç' adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle bu

Kapaklı 12.09.2018 14:12:00 0

Sevtekin Fikir Sanat Tiyatrosu'nun, 'Buyur Burdan Kaç' adlı tiyatro oyunu İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı Anfi Tiyatro sahnesinde sanatseverlerle  buluştu. Tiyatro sanatçısı Sezer Soykök'ün hem yazıp hem oynadığı 'Buyur Burdan Kaç' adlı tiyatro oyunu çok sayıda sanatsever izledi. Tünel kazarak hapisten kaçan iki hırsızlık mahkûmunun başına gelenlerin konu edildiği iki perdelik oyun, izleyenleri kahkahalara boğdu.

KENAR, ÇİÇEK VE PLAKET  TAKDİM ETTİ

'Buyur Burdan Kaç' tiyatro oyununun ardından Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, “Öncelikle böyle güzel bir yeteneğe sahip olduğunuz için sizleri kutluyorum. Bu akşam bizlerle olduğunuz için kendi adıma, ve tüm Kapaklılılar adına sizlere teşekkür ediyorum. Sayenizde halkımızla birlikte oldukça keyifli bir akşam geçirdik.” dedi. Salonu tıklım tıklım dolduran Kapaklılı tiyatro severler de 'Buyur Burdan Kaç' isimli tiyatro oyununu büyük bir beğeni ile izlediklerini belirtti. Oyunun sonunda Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar oyuncuları kutlayarak, çiçek ve plaket  takdim etti.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10