Başkanlığa Mustafa Kömür seçildi

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde faaliyet gösteren Çerkezköy Batı Trakya Romanlar Derneği'nin olağan kongresi dernek lokalinde yoğun bir katılımla yapıldı. Kongrede Mevcut Başka

Çerkezköy 15.09.2018 19:52:00 0
Başkanlığa Mustafa Kömür seçildi

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde faaliyet gösteren Çerkezköy Batı Trakya Romanlar Derneği’nin olağan kongresi önceki gün yapıldı.

ESKİ BAŞKAN ERGİN GİDER ONURSAL BAŞKAN OLDU

Yapılan seçim sonunda 227 oy alarak Başkan Seçilen Mustafa Kömür yaptığı teşekkür konuşmasında, “Derneğimize uzun yıllar hizmet eden Ergin Gider Başkanımıza ve yönetimine yaptıkları hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Devraldığımız hizmet bayrağını daha üst noktaya çıkarmak için yönetim kurulumuzla birlik ve beraberlik içinde özverili bir şekilde çalışacağız. Yapacağımız çalışmalarımızla farklılık yaratacağız. Hazırlayacağımız çalışma programımızı üyelerimize sunarak onlarında ekleyeceği konular var ise onları da programımıza alarak çalışmalarımızı hızlandıracağız. Derneğimize büyük katkı sağladığına inandığımız Eski Başkan Ergin Gider bundan böyle derneğimizin onursal başkanıdır. Hizmetleri nedeniyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.

YENİ YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

Mustafa Kömür’ün Başkan seçildiği Çerkezköy Batı Trakya Romanlar Derneği asil yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Başkan Yardımcısı Caner Kurtoğlu, Soner Kambur Sekreter, Sayman Erkan Yahmo, yönetim kurulu üyeleri Selçuk Emre Financı, Osman Sevik ve Sezer Çiçek.

Haber/HİLAL ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10