Çerkezköylüler gençlik şöleninde coştu

Çerkezköy'deki ortaokul ve liseli gençler 2018-2019 eğitim öğretim yılına  3 Mayıs Doğru Cevap Özel Eğitim Kurumları ile Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları işbirliğinde düzenlene

Çerkezköy 17.09.2018 17:42:00 0
Çerkezköylüler gençlik şöleninde coştu

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Çerkezköy’de faaliyet gösteren 3 Mayıs Doğru Cevap Özel Eğitim Kurumları ile Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursları işbirliğinde Gençlik Şöleni ve Piknik etkinliği düzenlendi. 
BU HEYECANI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİK
Pazar günü Tepe Emlak Konutları Güreş alanınsa düzenlenen etkinlik saat 13:00’da başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Doğru Cevap Özel Öğretim Kursları Müdürü İmre Güven “Doğru Cevap Özel Öğretim Kursları aynı zamanda Amerikanca Dil Okulları olarak sizinle bir arada olmak ve paylaşmak istedik. Geldiniz, bizleri onurlandırdınız. 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılıyor. Gerek velilerimiz, gerekse gözbebeği öğrencilerimiz, çocuklarımız yeni bir heyecan içerisindeler. Biz bu heyecanı sizinle de paylaşmak istedik. Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, değerli velilerimize ve gözbebeği çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rahmetli bir sanatçımız vardı. Derdi ki ‘Gençler, daima genç kalanlar’. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum” dedi. 
YOĞUN BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR
Çerkezköy Özel Amerikanca Dil Kursları Kurucu Müdürü Fatma Yılmaz da 
Alp Ajans’ın gerçekleştirdiği bu etkinliğe hepiniz hoş geldiniz. 2018-2019 eğitim öğretim yılına merhaba etkinliğimizde, dünyaya açılan bir pencere olarak gördüğümüz ilçemizde, yabancı dil kurslarına katkılarımız olsun diye çıktığımız bu yolculukta sizlerle yürümekten onur duyuyorum. Yoğun bir eğitim öğretim yılı başlıyor  bütün yılınız başarılı mutlu eğlenceli geçsin” dedi.
“ÜNİVERSİTEYE GİDEN YOLDA BİLGİ PAYLAŞIYORUZ”
Doğru Cevap Eğitim Kurumları Genel Merkez Denetmeni Zeki Kayhan, “Bugün burada yalnızca gençlerimizin değil velilerimizin de katılımıyla 2018-2019 eğitim öğretim yılına merhaba şeklinde bir festival ve eğlence organizasyonu var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Zeki Kayhan olarak buraya geldiğimde benim heyecanım şu Doğru Cevap Eğitim Kurumları Türkiye genelinde 150 şubesi olan, Edirne Şubemiz ve Kars Şubemiz, Edirne'den Kars’a kadar diyoruz ya, ilk ruhsat aldığımız ve bugün geldiğimiz noktada 78 bin öğrencimizi bir üst öğrenime hazırlama noktasında, üniversiteye giden yolda bilgi paylaşıyoruz. Dolayısıyla yarının Türkiye'sinde geleceğimizin Türkiye'sinde Doğru Cevap'la yolu birleşenleri ve bütün sorulara doğru cevap veren öğrencilerimize bir kez daha kucaklıyorum. Çerkezköy Doğru Cevap’ında inşallah bu yıl çok güzel dereceler elde edeceğine inanıyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.  

Gençlerin yanı sıra velilerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte ilk olarak Hasan Comba-Ercan Uyar-Mustafa Comba sahne aldı. Çerkezköylülere unutulmaz dakikalar yaşatan Hasan Comba-Ercan Uyar-Mustafa Comba’nın ‘Erik Dalı’ şarkısına katılımcılar da alkışları ile eşlik etti. 
GÖZÜ KAPALI PENALTI YARIŞMASI DÜZENLENDİ
Konserin ardından gözler kapalı penaltı atma yarışı düzenlendi. Yarışmada kızı için yarışan Metin Eryılmaz gözü kapalı bir şekilde kaleye 2 gol atarak kızı için Amerikanca Dil Okulları’ndan bir yıl ücretsiz öğrenim kazandı. 
EMRAH MELOĞLU SAHNE ALDI
Yarışmanın ardından Emrah Meloğluve grubu sahne alarak birbirinden güzel şarkıları Çerkezköylüler için seslendirdi. Gençler sanatçının seslendirdiği şarkılarla coşarken, bol bol da halay çekti. Sözleri Ahmet Arif’e ait olan ‘Haberin Var Mı?’ şarkısıyla konserini noktalayan Emrah Meloğlu dinleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. 
ÇUVAL YARIŞLARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
O gün doğum günü olan Tekvando Türkiye Şampiyonası 9’uncu olan Hilal Eylül Çağlar’a da Pera Pastaneleri’nden pasta hediye edildi. Çuval yarışları ve yoğurt yeme yarışları da renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Yarışmaların ardından Gökhan Yılmaz sahne aldı. Bağlamasıyla sahneye çıkan Gökhan Yılmaz, sevilen türküleri seslendirdi. Yılmaz’a gitarda da Umutcan Türkeri eşlik etti. 

Haber: Hilal ÇARIKÇI- Esengül ÖZDEMİR
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10