Ahilik haftası törenlerle kutlandı

17-23 Eylül tarihlerinde kutlanan 31. Ahilik Haftası Tekirdağ'da düzenlenen törenlerle kutlandı. Aralarında Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Başkanvekili Hüseyin Bahar, S.S. Ka

Tekirdağ 18.09.2018 19:05:00 0
Ahilik haftası törenlerle kutlandı

17-23 Eylül tarihlerinde kutlanan 31. Ahilik Haftası Tekirdağ’da düzenlenen törenlerle kutlandı.

 

ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

İlk olarak Tekirdağ Valiliği önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile son buldu. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları Berkay Çakır ve Hulusi Özocak, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Başkanvekili Hüseyin Bahar, S.S. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı,   STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

YILIN AHİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Çelenk sunma töreninin ardından Bedesten Alanı'nda kutlama töreni düzenlendi.  Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın da yer aldığı kutlama töreninde Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Mehteran Takımı gösterisi ve halk oyunları gösterilerinin sunuldu. Kutlama töreninde, ayrıca, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan tarafında Yılın Ahisi Hüseyin Topçu'ya ödülü verilirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak tarafından da dereceye giren yılın ahi adayları Sinan Alkaya ve Recep Şen ödülleri takdim edildi.

 

VALİ CEYLAN’I ZİYARET ETTİLER

 

 Törenlerin ardından “Ahilik Haftası” kutlamaları çerçevesinde Yılın Ahisi seçilen Hüseyin Topçu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Valisi Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Başkanvekili Hüseyin Bahar, S.S. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Esnaf Odaları Başkanları ve Ticaret Sanayi Odası (TSO) Temsilcileri de yer aldı.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Vali Ceylan, ziyarette Yılın Ahisi Hüseyin Topçu’yu tebrik ederek plaket takdim etti. Vali ceylan ayrıca tüm esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftası’nı kutlayarak bereketli bir yıl diledi. 

 

BAŞKAN ALBAYRAK DA ZİYARET EDİLDİ

 

Yılın Ahisi seçilen Hüseyin Topçu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak’ ı ziyaret etti. Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Başkanvekili Hüseyin Bahar, S.S. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Esnaf Odaları Başkanları ve Ticaret Sanayi Odası (TSO) Temsilcileri de yer aldı. Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Bina'da gerçekleşen ziyarette, heyet Başkan Albayrak'a çiçek takdim etti. Ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Ahilik Heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10