Çerkezköy'e de umut oldular

Yaklaşık 5 ay önce Tekirdağ'da birkaç kişi ile kurulan ve tamamen gönüllülerden oluşan Ahbap Tekirdağ, kuruluşunun ardından yapılanma sürecinde olmasına rağmen ihtiyaç sahibi vatandaşların

Tekirdağ 19.09.2018 14:33:00 0
Çerkezköy

Süleymanpaşa’da bir ailenin umudu olan Ahbap Tekirdağ şehir değişikliği sonrası yaşlı aylığı kesilen ve aylardır hiçbir geliri olmayan aileye aylık bağlanana kadar ki süreçte erzak desteği sağladı. Aile bireylerinin ilaç ve tedavi masraflarını da karışlayan Ahbap Tekirdağ, Çerkezköy’den gelen yardım çağrısına da kulak verdi. Ahbap Tekirdağ, evinde oturacak tek bir koltuğu bile olmayan, yatakları yorgandan yapılmış 3 çocuklu ailenin evini baştan aşağı eşyalar ile doldurup 6 kişinin yaşadığı eve umut oldu.

ÇERKEZKÖY’E DE YARDIM ELİ UZATTILAR

Ahbap Tekirdağ, kendilerini "Acil ihtiyacı olanlar için kısa, orta ve uzun vadeli çalışmalar yapan bir topluluk" tanımlayarak yine Çerkezköy’de yaşam şartlarına karşı zor durumda kalan ve yeni yavrularına kavuşmalarına saatler kala umutsuzluk içinde kaybolan ailenin yardımına koşarak dolap, koltuk takımı, bebek eşyası, beşik, bebek arabası ve erzak ihtiyaçlarını karşılayarak insanlara umut oldu.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10