''Uyuşturucu ile mücadelemiz devam ediyor''

Her ay farklı bir ilçede muhtarlarla bir araya gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, eylül ayı toplantısını Süleymanpaşa'da yaptı. toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Ceylan, eğitim-

Süleymanpaşa 19.09.2018 14:39:00 0

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün genelgesi gereğince Muhtarlarla Buluşma Toplantılarını sürdüren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa’daki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yikob Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Müdürleri ve muhtarlar hazır bulundu.

 

AMACIMIZ HİZMETİ EN İYİ ŞEKİLDE SUNMAYA GAYRET ETMEKTİR

 

Her ay farklı bir ilçede muhtarlarla bir araya geldiklerini söyleyen Vali Ceylan; “Her ay farklı bir ilçemizin muhtarları ile bir araya geliyoruz. Bu ayda sizlerle birlikte olmak Muhtarlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla buraya geldik. Mahallelerinizdeki sorunlarla ilgili olarak bizlere ileteceğiniz konular varsa bunları ilk ağızdan dinleyip yapabileceğimiz konuları bizzat not alarak gerekli yerlere ileterek sorunların çözümü konusunda gereğini yapmayı düşünüyoruz. Amacımız hizmeti en iyi şekilde sunmaya gayret etmektir “dedi.  

 

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

 

Eğitim öğretim dönemi başlangıcı ile ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulunan Vali Ceylan “ Dün itibariyle eğitim-öğretim 1. Dönemi başladı. Bu süreçte en önemli konu güvenlik konusu. Okul servis araçları denetleniyor. Riskli okullarımıza polis görevlendirdik. Muhtarlarımızın da okul etraflarında güvenlik açısından tehlike arz edecek bir husus dikkatlerini çekerse güvenlik görevlilerini bildirmelerini istiyoruz. Uyuşturucu ile mücadelemiz devam ediyor.  ” dedi.


 

İHTİYAÇ VE TALEPLERİ İLETTİLER

 

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar da mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Vali Ceylan muhtarlarla yaptığı toplantının ardından yapımında sona gelinen Süleymanpaşa Kültür Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

 

TALİMAT VERDİ

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler ile yatırımcı firma yetkililerinden bilgi alan Vali Ceylan, Kültür Merkezinin eksikliklerinin biran önce bitirilmesi ve çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10