Yüksel: Ergene daha da gelişecek ve büyüyecek

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Marmaracık Mahallesi 4. Sokak üzerinde Ergene Belediyesi tarafından yapımı devam eden parke taş döşeme çalışmalarını yerinde incelerken, mahallede bulunan vatandaşlarl

Ergene 21.09.2018 11:53:00 0
Yüksel: Ergene daha da gelişecek ve büyüyecek

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe genelinde yapımı devam eden yol bakım onarım, parke taş döşeme ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de yapılan bu çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yüksel önce ki günde ekibiyle birlikte Marmaracık Mahallesi 4. Sokak üzerinde yapımı devam eden parke taş döşeme çalışmalarını inceledi. Yapılan çalışma hakkında ekiplerden bilgiler alan Başkan Yüksel çalışan personele kolay gelsin diyerek Marmaracık mahallesinde bulunan vatandaşlar ile bir araya geldi.

“ERGENEMİZ GELİŞECEK”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sıfırdan bir Belediye kurduklarını belirterek, “Biliyorsunuz yeni kurulan bir belediyeyiz fakat 4 yıllık hizmet süremiz içinde yaptıklarımız tartışılamaz. Bizler sizlerin oyu ile bu makama geldik ve sizlere en iyi şekilde layık olmaya çalışıyoruz, sevgi ile birbirimize destek olarak Ergenemiz daha da gelişecek ve büyüyecek” dedi. 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10