Ziynet Sali ile düet yaptı

Karnaval Radyoları Genel Koordinatörü Duygu Atakan tarafından Instagram üzerinden düzenlenen yarışmaya katılan Çerkezköylü genç sanatçı Mertcan Türkeri, birinci oldu.

Çerkezköy 23.09.2018 20:14:00 0
Ziynet Sali ile düet yaptı

TRT Müzik ile anlaşmalı düzenlenen yarışmada o haftanın konuğu olan Ziynet Sali’nin seslendirdiği ve sözleri Sezen Aksu’ya ait olan “Deli Divanem” şarkısını seslendirip, çektiği videoyu Instagram’dan paylaşan Mertcan Türkeri, sanatçı tarafından seçilen 5 isim arasında yer alarak stüdyoya davet edildi.

 

DÜET YAPTILAR

 

Stüdyoda da Ziynet Sali’nin “Beş Çayı” isimli şarkısını seslendiren Mertcan Türkeri, finale çıkan 2 kişiden biri oldu. Finalde “Karanfil” adlı parçayı seslendiren ve birinci olarak Ziynet Sali ile düet yapma şansını yakalayan Türkeri, “Deli Divanem” şarkısında Ziynet Sali ile düet yaparak ünlü sanatçıya gitarda eşlik etti. O Ses Türkiye şarkısı ile adını duyuran Çerkezköylü sanatçı Mertcan Türkeri çok güzel bir kayıt yaptıklarını belirterek, Ziynet Sali ile düet yapmanın kendisi için mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10