Olağan Genel Kurul gerçekleştirdiler

Çorlu Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısı Atatürk Kent Enstitüsü'nde gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt toplantıya katılarak görüş alışverişinde bulundu.

Çorlu 24.09.2018 16:11:00 0
Olağan Genel Kurul gerçekleştirdiler

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşmasını ve geçen süreç içerisinde yapılan faaliyetlerin sunumunu içeren konuşmayı Çorlu Kent Konseyi Başkanı İlhan Kurt yaptı. Toplantıda Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Canan Naciye Yurdseven, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şefika Koca ve Gençlik Meclisi Başkanı Onurcan Kaynak, meclislerinin yaptığı çalışmalar ve planlanan çeşitli projeler hakkında bilgiler aktardı.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında Çorlu Kent Konseyi Üyelerine bilgi aktardı ve konseyin çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.Konuşmaların ardından konsey delegeleri söz alarak görüşlerini aktarırken yapılan görüş alışverişinin ardından Çorlu Kent Konseyi genel kurul toplantısı sona erdi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10