Akıllı kart dönemi bugün başlıyor

Çerkezköy 'de şehir içi ulaşımı yapan ve halk arasında mavi minibüsler diye adlandırılan S.S. 25 Nolu Çerkezköy Akarsu Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi bugün itibariyle akıllı kart uygulamasÄ

Çerkezköy 24.09.2018 20:03:00 0
Akıllı kart dönemi bugün başlıyor

S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsleri Kooperatif Başkanı Ali Öztürk  25 Eylül 2018 tarihi itibariyle Çerkezköy’de  şehir içi ulaşım  otobüslerinde akıllı kart uygulamasına geçildiğini kaydetti. Öztürk, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren TEKULAŞ A.Ş. tarafından alınan bir süre karar ile Çorlu , Süleymanpaşa ve Kızılpınar’ın ardından ilçemizde de akıllı kart uygulaması 25 Eylül itibariyle başlayacak” dedi.

BÜTÜN ARAÇLARA TAKILDI

Öztürk ‘Akıllı kart’ uygulamasına geçilme kararı alındığında tüm araçlara kart okuma cihazı takıldığını belirterek, “Çerkezköy ilçe içinde şehir içi ulaşımı sağlayan S.S. 25 Nolu Akarsu Minibüs ve Otobüsleri kooperatifi olarak kart uygulamasına hazırız. Şehir içinde çalışan kooperatifimize üyesi tüm aracımızın hepsine kart okuma cihazı takıldı. 25 Eylül tarihi itibariyle vatandaşlarımız artık araçlarımızda para yerine kart okutulacak. Kart almayan vatandaşlarımız Büyükşehir belediyemizin Çerkezköy Hizmet Binasının beşinci katındaki birimden kart alarak istedikleri miktarda da dolum yaptırabilirler. Kart alamayan vatandaşlarımızda kart alana kadar normal para ödeyebilirler. Onların ödedikleri ücret ise onların cihazdan kart okutmuş gibi şoför onların yerine aldığı yolcu ücretini araçtaki karttan geçirecek. Ayrıca öğrenci, öğretmenlerimizde bir fotoğraf ile form doldurarak 8 TL ücret ödeyerek indirimli kart alabilirler. Vatandaşlarımız mağduriyet yaşamamaları için kart alsın. Akıllı Kart uygulamasının ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

VATAnDAŞIN AKILLı KARTA İLGİSİ YOĞUN

Çerkezköy şehir içi ulaşımında da ‘Akıllı kart’ uygulamasının başlamasıyla, vatandaşlar kart almak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy hizmet binasının beşinci katındaki TEKULAŞ Genel Müdürlüğü Çerkezköy Şube Müdürlüğünde kart almak için akın ediyor. Yetkililer ücretsiz kart almak isteyenlerin fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisini getirmeleri gerektiğini kaydettiler.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10