Çorlu Trakya'nın sanayi lokomotifidir

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, MÃ?

Çorlu 26.09.2018 19:39:00 0
Çorlu Trakya

Yeni görev yerinde Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’ya başarı dileklerinde bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bölgemiz sanayi ve tarım üzerine yapılanmış olup ülke ekonomisinin en büyük sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulundurmaktadır. Odamız bu yapılanmada yer alan birçok firmayı bünyesinde bulundurmakta olup, bu firmaların bölgede ve dünya pazarlarındaki ticaretlerini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile bölge ticaretine sağlamış olduğumuz katkıyı daha da geliştireceğiz” diye konuştu.

“TRAKYA’NIN EN BÜYÜK ODASIYIZ”

Odanın sanayi ve stratejik önemi ile Trakya’nın en büyük odası konumunda olduğunu kaydeden Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan “Odamız olarak; hızla gelişmekte olan Çorlumuzun; Odamıza getirdiği ve getireceği büyük mesuliyetlerin bilincindeyiz. Tüm çalışmalarımızda amacımız; üyelerimize, Çorlumuza en iyi hizmeti vererek, en yüksek memnuniyeti sağlamaktır. Bu hususta gerek kamu kurum kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz” açıklamasında bulundu.

ÇORLU, TRAKYA’NIN SANAYİ LOKOMOTİFİDİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı “ Türkiye’nin en büyük ilçelerinden bir tanesi olan ve Trakya Bölgesi’nin sanayi lokomotifi olan Çorlu’da görev yapacak olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Bizler hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler vereceğiz. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması yolunda birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber/Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10