Brifing gerçekleştirdiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Kadın Danışma Merkezleri ve Gündüz Bakım Evleri ile ilgili Brifing Toplant

Tekirdağ 26.09.2018 19:54:00 0
Brifing gerçekleştirdiler

Çorlu Kadın Danışma Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yan sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay ve Kadın Danışma Merkezi temsilcileri yer aldı. Toplantıda, Kadın Danışma Merkezleri ve Gündüz Bakım Evleri görevleri ve faaliyetleri hakkında Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi ve Gündüz Bakım Evi sorumlu personeli tarafından bilgi verildi.

“KADINLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Brifing Toplantısı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiğini belirterek "Bu anlayıştan yola çıkarak Kadın Danışma Merkezlerimizi kurduk. Bir toplumun medeniyet seviyesi, o toplumun kadınlara verdiği değer ile ölçülür. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak iş ve sosyal hayatta kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10