1.Amatör'de heyecan A ve C Grubu'nda başlıyor

Geçtiğimiz hafta B. Grubu'nda oynanan ilk maçlarla başlayan Tekirdağ 1.Amatör Küme'de A ve C Grubu'nda maçlar bu hafta başlıyor. Temsilcilerimizin yer aldığı C Grubu'nda Kızılpına

27.09.2018 13:49:00 0
1.Amatör

Bu hafta oynanacak olan ilk hafta maçlarıyla başlayacak olan A Grubu’nda Çerkezmüsellimspor, Eriklice Zeytinspor, Kumbağspor, Müreftespor, Hürriyet Yıldız Gençlispor, Kozyörükspor, Büyük Çınarlıspor ve Şarköyspor mücadele edecek. Ligde ilk hafta karşılaşmalarında Kumbağspor evinde Eriklice Zeytinspor’u konuk edecek. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak. Grubun bir diğer önemli karşılaşmasında ise Müreftespor evinde Çerkezmüsellimspor’u konuk edecek. Şarköy sahasında oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Hürriyet Yıldız Gençlikspor evinde Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 10.00’da başlayacak. Grubun iddialı takımlarından Şarköyspor ise ilk hafta deplasmanda Kozyörükspor’a konuk olacak. Malkara Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 16,30.

B GRUBU’NDA İLK HAFTA BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta oynanan ilk hafta maçlarıyla başlayan B Grubu’nda ise Hayrabolu Belediye Gençlikspor, Misinlispor, Esenspor, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Vakıflar Güvenspor, Tekirdağ Adaletspor, Tekirdağ Gençlik Gücüspor, Akçeşmespor ve Aşağı Sevindikspor takımları mücadele ediyor.

HAYRABOLU BELEDİYESPOR FARKLI KAZANDI

Ligin ilk hafta karşılaşmasında ise Hayrabolu Belediyespor Muratlı Aşağısevindikspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Hayrabolu Belediyespor Ali Ceylan, Ömer ve Hasan Baki’nin ikişer golüyle rakibini 6-0 mağlup etmesini bildi. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Esenspor ile Tekirdağ Gençlikspor karşı karşıya geldi. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Esenspor ilk devre kalesinde gördüğü golle soyunma odasına mağlup gitti. İkinci devre toparlanan Esenspor Mücahit, Okan ve Mustafa’nın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılmasını bildi.

MİSİNLİSPOR’DAN FARKLI BAŞLANGIÇ

Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Misinlispor ise evinde Akçeşmespor’u konuk etti. Taraftarı önünde maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Misinlispor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarla öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip filelere beş gol kaydederek karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılmasını bildi. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Vakıflar Güvenspor ile Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor karşı karşıya geldi. İki güçlü ekibin karşılaşmasında galip çıkmazken karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 DÖRT KARŞILAŞMA OYNANACAK

İlk hafta karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından B Grubu’nda ikinci hafta maçları Pazar günü oynanacak. İlk haftayı farklı galibiyet ile kapatan Hayrabolu Belediyespor evinde ilk haftayı bay geçen Tekirdağ Adaletspor’u konuk edecek. Hayrabolu Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. İlk haftayı üç puan ile kapatan bir diğer takım Misinlispor ise deplasmanda Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 16.00’da başlayacak. Ligin iddialı ekiplerinden Esenspor ise evinde Aşağı Sevindikspor karşısında üç puan arayacak. Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 14.30’da başlayacak. Grubun son karşılaşmasında ise Akçeşmespor ile Tekirdağ Gençlikgücüspor karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 18.00’de başlayacak. Ligin ikinci haftasını ise Vakıflar Güvenspor bay olarak geçecek.

KIZILPINARSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

Temsilcilerimiz Kızılpınarspor, Çerkezgücüspor ve Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un yer aldığı C Grubunda ise Kapaklı Kartalspor, Ahimehmet Gençlikspor, Tekirdağ Marmaraspor, Sağlıkspor, Ergene Kırkgöz Gençlikspor bulunuyor. Ligin ilk hafta karşılaşmasında bu sezon iddialı bir ekip kuran Kızılpınarspor evinde Kapaklı Kartalspor’u konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise 16.30’da başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kızılpınarspor Kulübü Başkanı Birol Öztürk “ Yeni sezon öncesi kadromuza önemli takviyeler yaptık. Bu sezon Teknik Direktörümüz İsmail İnan nezaretinde şampiyonluk hedefliyoruz. Ligin ilk hafta karşılaşmasında ise Kapaklı Kartalspor ile karşılaşacağız. Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

ÇERKEZGÜCÜ DEPLASMANDA

Çerkezgücüspor ise ligin ilk hafta maçında Ahimehmet Gençlikspor’a konuk olacak. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılama 17.00’de başlayacak. Sezona deplasmanda başlayacaklarını kaydeden Çerkezgücüspor Başkanı Hasan Barut “ 2018-2019 sezonuna başlıyoruz. Sezonun kazasız belasız sakatsız bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Ligde mücadele eden tüm takımlara da başarılar diliyorum. İnşallah hafta sonunda deplasmandan üç puan ile döneceğiz” dedi.

ÇERKEZKÖY 1923 MARMARASPOR DEPLASMANINA ÇIKACAK

Temsilcilerimizden Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise deplasmanda Tekirdağ Marmaraspor’a konuk olacak. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 16.30’da başlayacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise ligin yeni ekiplerinden Sağlıkspor ise Ergene Kırkgöz Gençlikspor Ergene Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10