NKÜ'ye nezaket ziyareti gerçekleştirdiler

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kamuran Atakan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 27.09.2018 15:44:00 0
NKÜ

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ziyaretten duyduğun memnuniyeti dile getirirken Federasyon Genel Başkanı Kamuran Atakan ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Genel Başkan Kamuran Atakan, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Balkanlarla ilgili çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirerek, Balkanlara verdiği önemden dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkürlerini sundu.

“ÖNEMLİ KATKILAR ORTAYA KOYACAK”

Prof. Dr. Osman Şimşek ise Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin parçası olduğu Rumeli ve Balkanlar coğrafyasını oldukça önemsediğini kaydederek Türk ve Balkan tarihi ile kültürü araştırmalarına, gerekse hem Türkiye hem de Balkanların gelecek vizyonuna önemli katkılar ortaya koyacak çalışmalar gerçekleştiren Balkan Uygulamaları Araştırma ve Uygulama Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şani Serbest ile Nihat Efe de bulundu.

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10