Soydan: Geleceğimiz olan çocuklara sahip çıkıyorum

Çerkezköylü Hayırsever vatandaş Yılmaz Soydan Şanlıurfa Ceylanpınar Işıklar İlkokuluna yaptığı dördüncü yardım kampanyası ile de ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye, çanta,ayakk

Çerkezköy 27.09.2018 18:25:00 0
Soydan: Geleceğimiz olan çocuklara sahip çıkıyorum

Çerkezköylü hayırsever vatandaş Yılmaz Soydan Şanlıurfa Ceylanpınar Işıklar İlkokuluna ve okulda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi çocukların giysi ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı kişisel kampanyasına halkında destek vermesi ile bu yardım kampanyasını dördüncüsünü sonlandırdığını kaydetti. Soydan,Işıklar İlkokulu öğrencilerine kırtasiye, giysi ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri toplayarak gönderdiğini ifade etti. Soydan “ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi Işıklar ilkokulunda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimizin gerek giysi gerek kırtasiye ve çanta gibi ihtiyaçlarını karşılamak için geçen yıl başlattığım kişisel kampanyamın başarılı olmasının ardından bu yılda ramazan ayından bu yana dördüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Günümüzde yaşam şartlarının ağır olması nedeniyle birçok aile yoksulluk çekiyor. Kimi kazandığı para ile çok zor geçinirken kimisi de aybaşını dahi getiremiyor. Maddi sıkıntısı olan vatandaşlarımızın çocuklarına duyarlı bir vatandaş olarak sessiz kalmak istemedim.  Işıklar ilkokuluna bu güne kadar gerek okulun boya badanası için ihtiyaç sahibi öğrenciler içinde çeşitli giysiler ve kırtasiye yardımı kampanyası ile duyarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdim.Dördüncü kampanyamızda kırtasiye yardımı, okul çantası, hikaye kitapları ve ecza dolabının yer aldığı 33 kolimizi gönderdik. Vatandaşlarımızın desteği ile birlikte geleceğimiz çocuklarına sahip çıkıyoruz” dedi.

 

“ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK KADAR GÜZEL BİRŞEY YOK”

Soydan “Çerkezköylülerin kardeş okulu olan Şanlıurfa Ceylanpınar Işıklar ilkokuluna ve okulda eğitim öğretim gören tüm ihtiyaç sahibi öğrencilere ilçemizde her kesim elinden geleni yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Çerkezköy Trakya’nın en hayırsever kenti ve örnek olarak hayırseverlerimizin yaptığı okulları gösterebilirim. Hayatta çocukları sevindirmek kadar güzel bir şey yok. Hele ki ihtiyaç sahibi ise onları sevindirmek insana çok daha büyük mutluluk veriyor”diye konuştu.

 

“KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ”

Kendisine yardımcı olan duyarlı hayırseverlere teşekkür eden Soydan, “Bu kampanyada Işıklar ilkokuluna toplamda gönderdiğim 33 koli yardım paketinde 65 öğrenciye yeni okul çantası,100 öğrenciye defter,100 öğrenciye defter kaplama kabı,40 öğrenciye boyama seti,okulun anaokulu öğrencilerine  30 paket oyun hamuru, bine yakın kurşun kalem,silgi,kalemtraş ve boyama seti,30 öğrenciyede hem çanta hem de kırtasiye seti, ayrıca ilçemiz eczacılarının katkılarıyla  okula 4 adet ecza dolabı ve içerisinde de gerekli sağlık malzemeleri, 100 adet  şampuan,125 adette hikaye kitabıolmak üzere toplamda tam 33 koliden oluşan yardım malzemelerini bizzat Işıklar ilkokuluna kendim teslim ederek Okul Müdürü Adnan Yorulmaz’a teslim ettim. Kampanya da bana katkı ve destek veren başta Belediye başkanımız Vahap Akay ve Başkan yardımcısı İmdat Özgör olmak üzere,Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat’a, Mavi Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ali Öztürk ve kooperatif şoförlerine,Çerkezköylü eczacılarımıza,Hunca Kozmatik fabrikası yöneticilerine,Çerkezköy’de görev yapan avukatlarımıza,  iş adamlarımıza esnaflarımıza katkı ve destekleri için  tüm hayırseverlerimize ve Çerkezköy halkımıza çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10