1911 Çerkezköy Doğanspor Modafenspor'a konuk olacak 

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ikinci hafta oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. İlk haftayı kendi evinde aldığı farklı mağlubiyet ile puansız kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda

Çerkezköy 28.09.2018 15:09:00 0
1911 Çerkezköy Doğanspor Modafenspor

Geçtiğimiz hafta evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye evinde 3-0 kaybeden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta karşılaşmasında ilk haftayı üç puan ile kapatan Modafenspor’a konuk olacak. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılşamayı Fatih Kabakkaya yönetirken, yardımcılıklarını ise Eray Karmil, Mücahit Şentürk ve İlayda Nihal Çetiner yapacak.

“MAĞLUBİYETİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ”

3-0’lık mağlubiyetin ardından haftaya moralsiz başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta boyunca yaptığı hazırlıklarla devam etti. Cuma günü son hazırlıklarını yapan 1911 Çerkezköy Doğanspor maç saatini beklemeye başladı. Kulüp Başkanı Aktaş Güler “ Bu hafta zorlu Modafenspor deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta evimizde şansız bir yenilgi aldık. Bu hafta alacağımız galibiyet ile bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz” dedi.

KARTALSPOR EVİNDE

İlk hafta İstasyonspor’u farklı geçerek ilk haftayı lider kapatan Kartalspor ise evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ile karşı karşıya gelecek. Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da saat 15.00’de başlayacak. Tolga Akbaba’nın yöneteceği karşılaşmada Burak Aşık, Emrah Altındağ ve Atakan Kozik yardımcı hakem olarak maçta görev yapacak. Ligin ilk haftası üç puan ile kapatan bir diğer takım Bigaspor ise evinde son sırada bulunan İstasyonspor’u konuk edecek. Ali Razı Tufan Çerçioğlu’nun yöneteceği karşılaşma ise Biga İlyas Bayram Stadyumda oynanacak.

ÇORLUSPOR 1947 EDİRNESPOR’U KONUK EDECEK

İlk hafta Edirne derbisinde Edirnespor’a kaybeden Uzunköprüspor ise ikinci hafta karşılaşmasında Biga ekiplerinden Adaspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmada Mirsat Sancaktar’ın yardımcılıklarını ise Akın Aydemir, Halil İbrahim Kibiroğlu ve Volkan Gündoğdu yapacak. Tekirdağ temsilcilerimizden Çorluspor 1947 ise evinde Edirnespor’u konuk edecek. Edirnespor taraftarlarının alınmayacağı karşılaşma ise Pazar günü saat 15.00’de Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak. Muhammed Ömür’ün orta hakem olacağı karşılaşmada Ömür’ün yardımcılıklarını ise Çağrı Yıldırım, Eshan Kartal ve İlkay Selçik yapacak.

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

İlk haftayı şansız bir mağlubiyet ile kapatan Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda Tekirdağspor’u konuk edecek. Saat 15.00’te başlayacak karşılaşmayı Abdurrahim Gargi yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Otru, Mert Çil ve Gökhan Dereli yapacak.  Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Yeşilköyspor deplasmanda Çanakkale Dardanelspor’a konuk olacak. 18 Mart Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Veysel Karani Özkan yönetirken, yardımcılıklarını ise Erdinç Tufan, Semih Kocaman ve Mutluhan Çırakoğlu yapacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10