İtfaiye Haftası'nı kutladılar

Her yıl 25 eylül ile 1 ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi itfaiyesi tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çerkezköy 1.10.2018 14:32:00 0
İtfaiye Haftası

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) İtfaiyesi tarafından, etkinlikler kapsamında Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrencilere yangın eğitimi verildi. Verilen eğitim kapsamında uygulamalı eğitimin yanı sıra yangın tatbikatı da yapıldı.

ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLDİ

Öncelikli olarak Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yangın ve depremden korunma tedbirleri teorik olarak anlatıldı. Verilen teorik eğitimin ardından öğrencilere yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı olarak anlatıldı.

AMACIMIZ, CAN VE MAL KAYBININ ÖNÜNE GEÇMEKTİR

ÇOSB İtfaiye yetkilileri, olası bir yangın halinde öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi vererek “Öğrencilerimize yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veriyoruz. Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” ifadelerini kullandı.

ZİYARET ETTİ

Etkinlikler kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, İtfaiye Haftası dolayısıyla, ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

ÇOSB Bölge Müdürlüğü İdare Müdürü Fazlı Tan, ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu ve İtfaiyeciler tarafından karşılanan Özdoğan, itfaiyecilerle tek tek tokalaşıp günleri kutlayarak,  çalışmalarında başarılar diledi.

Haber/Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10