Kapaklıspor'dan 'Süper' başlangıç

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 2018-2019 sezonu hafta sonunda oynanan ilk hafta karşılaşmalarının ardından başladı. Ligde şampiyonluğun bir numaralı ekiplerinden Kapaklıspor Kapaklı derbisinde karşÄ

1.10.2018 18:06:00 0
Kapaklıspor

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Sezai, Çağatay, Gurur, Yunus Emre, Sacko, Nail, Mert, Burak, Özgün, Tezcan ve Emre ilk onbiri ile çıkarken, Kapaklı Sitespor ise Emre, Tolga, Mustafa, Hakan, Serhat, Cengizhan, Gökhan, Şafak, Sertan ve Mert ilk onbiri ile maça başladı. Soğuk ve yağışlı bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da büyük ilgi gösterdi. İlk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde üstünlüğünü rakibine kaptırdı.

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

Karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Kapaklıspor öne geçti. Gelişen Kapaklıspor atağında Çağatay, ceza sahasına gelen topu kafayla Emre Kaymaz ile buluşturdu.  Topla buluşan golcü oyuncu şık bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçiren golü kaydetti. Gelen golle birlikte büyük bir moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın 45’inci dakikasında gelişen atakta bir kez daha topla buluşan Emre Kaymaz kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. Üst üste gelen iki golle birlikte Kapaklıspor soyunma odasına 2-0’lık üstünlük ile gitti.

EMRE ÜÇ GOLLE YILDIZLAŞTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren Kapaklıspor Emre Kaymaz’ın hatrick yaptığı karşılaşmada skoru 3-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor 75’inci dakikada Oğuzhan ile farkı dörde çıkardı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor çok rahat bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 85’inci dakikasında sahneye çıkan Özgün düzgün vuruş ile skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında Kapaklı Sitespor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Gençağa Yılmaz topu ağlara göndererek takımının şeref sayısını attı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber/Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10