Engelleri pedallarla aşacak

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak konutlarında ikamet eden doğuştan engelli Sezer Bilgin'e Çerkezköy'de bir iş adamı tarafından hediye edilen üç tekerlekli bisiklet ile sevindirildi.

Çerkezköy 1.10.2018 18:18:00 0
Engelleri pedallarla aşacak

Uzun yıllardan bu yana Çerkezköy’de inşaat malzemeleri satan Taşçı Yapı Sahibi Şenol Taşçı Tepe Emlak Konutlarında 31 yaşındaki bir gencin kısmi engelli olduğunu, bunu yaşantısının bir bisiklet ile daha renkli olabileceğini öğrendim. Aileye ulaştığımda bu habere Sezer’in çok sevineceğini kaydettiler. Bende bugün bu mutluluğa Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Enver Bayram’ın da ortak olmasını istedim. Sağ olsun başkanım da bizi kırmadı. Genç kardeşimizin zorlu yaşantısını bir nebze olsun katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Çerkezköy her şeyi ile özel her şeyi ile güzel bir ilçemiz.Sezer kardeşimiz gibi yardıma muhtaç bir çok insanımız olduğumuz gibi benim gibi yardım edebilecek konuda bir çok iş adamımız var.  Bizler hayatı paylaştıkça, yaşamı kolaylaştıracağına inanıyoruz. Ben Sezer kardeşimizin pozitif yaşantısını pedallarıyla daha hızlı aşacağına inanıyorum. Bu küçük hediyemizi kabul eden Ayten-Sıtkı Bilgin çiftine teşekkür ediyorum “ dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bilgin çifti çocuklarının mutluluğuna katkı sağlayan başta Şenol Taşçı’ya ve kapılarına kadar gelerek bu mutluluklarına şahitlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’a samimiyetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Haber: Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10