İşcan: Resmi açıklamamı önümüzdeki günlerde yapacağım  

Ak Parti'den Aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hasan İşcan gazetemize yaptığı özel açıklamada Ak Parti'den belediye başkanlığına resmi ad

Çerkezköy 1.10.2018 18:45:00 0
 İşcan: Resmi açıklamamı önümüzdeki günlerde yapacağım  

AK Parti’den 2009-2014 yıllarında Ali Ertem’in Çerkezköy Belediye başkanlığının 2. döneminde belediye meclisi üyeliği yaptığını ifade eden Hasan İşçan, Çerkezköy’ün iyi yerlere gelmesi için görev yaptığı yıllarda mücadele ettiğini belirterek, belediye başkanlığına aday adayı olması için yakın çevresinin ve partililerin baskısının olduğunu kaydetti. Çerkezköy’e hizmet yapma adına aday adayı olmayı düşündüğünü sosyal medya hesabından duyurduğunu belirten İşcan, olumlu dönüşler aldığını söyledi. İşcan, “Sosyal Medya hesabımdan yaptığım açıklamam aslında benim resmi açıklamam değil. Aday Adaylığımı yakında yani önümüzdeki günlerde düzenleyeceğim basın toplantısıyla resmi olarak aday adaylığımı kamuoyuna duyuracağım.”dedi.

ADAY GÖSTRİLİRİSEM GÜZEL PROJELER İLE HALKIMIZIN ÖNÜNE ÇIKACAĞIM

Hasan İçcan aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına ağırlık vereceğini ve adaylığı kesinleştiğinde de kimsenin beklemediği güzel projeler ile halkın önüne çıkarak projelerini açıklayacağını söyledi. İşcan, “Çerkezköy’e ve değerli Çerkezköy halkımıza hizmet yolunda Ak Parti’den belediye başkanı aday olurda seçilir isem kentimizin çok daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamak için çok güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyorum. Belirttiğim gibi resmi aday adaylığımı hayırlısıyla önümüzdeki günlerde düzenleyeceğim basın toplantısıyla açıklayacağım” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10