Görüntüler de iddialar da vahim

Geçtiğimiz günlerde basında yayınlanan kimyasal atık görüntülerinin ardından savcılık tarafından adli soruşturma ile birlikte Kaymakamlıkça başlatılan idari soruşturma sürerken, görüntül

Çerkezköy 1.10.2018 21:54:00 0
Görüntüler de iddialar da vahim

Vidanjör firmasında şoför olarak çalışan şahıs işten çıkarılmasının ardından iddiaya göre firma yetkililerinden sigortalı yapılmasını, kendisine bir aylık verilmesini ve firma sahibinin bindiği Amarok marka aracın kendisine verilmesini istedi. İşten çıkarılan çalışan iddiaya göre bunlar kabul edilmediği takdirde de elindeki görüntüleri basına vereceği tehdidini savururken, firma sahiplerini gündüz kendisi, gece ise eşi sürekli taciz ve tehdit etti. İddiaya göre firma yetkililerinin de bu görüntülerin basına sızması halinde bunun kendisi için iyi olmayacağını ifade ederek kendisini tehdit ettiği savcılık iddianamesinde yer aldı.

HEYET İNCELEME YAPTI

Eski işvereni tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden şoför soluğu savcılıkta alırken, ardından da elindeki görüntüleri basınla paylaştı. Görüntülerin basında yayınlanmasının ardından savcılığın başlattığı soruşturmaya ek olarak Çerkezköy Kaymakamlığı idari soruşturma başlatırken, Kaymakam Atilla Selami Abban başkanlığında oluşturulan teknik heyet Hayri Batur Caddesi’nde bulunan işletmeye giderek incelemelerde bulunurken, işletmeden alınan numune örnekleri ve elde edilen deliller soruşturma dosyasına ekledi.

“BİR KOMPLO İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

İsimlerinin şuanda kamuoyuyla paylaşılmasının doğru olmadığını belirten işletme sahibi ise “Ben buraya kimyasal bir şey dökmüş olsam evim, çoluk çocuğum burada olur mu? Bir komployla karşı karşıyayız. Bize karşı yapılan şantajlar, çekilen mesajlar ve yapılan tehditler savcılık dosyasında yerini aldı. Ciddi bir olayla karşı karşıyayız. Ben Çerkezköy’de doğmuş Çerkezköy’de yaşlanmış, Çerkezköy halkına hizmet etmiş bir kişi olarak 3 kuruşluk kazanç için Çerkezköy halkına ihanet edecek veya bu halkı zehirleyecek bir işe girişmem. Bunu vebaliyle de Allah’ın huzuruna kul hakkıyla gitmemeye özen gösteren ben böyle bir alçaklığa göz yummuş olamam. Bu konuda önümüzdeki günlerde biz de hukukçularımızla gerekli açıklamayı yapacağız. Biz Çerkezköy’de 30 yılı aşkın süredir vidanjör hizmeti veren köklü bir firmayız. Değil bizim böyle bir iş yapmamız, bize bunu kimse teklif dahi edemez. Bizi herkes çok iyi bilir” diyerek kendini savundu.

 

Haber: Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10