''Hizmet aşkını Atatürk'ün ideallerinden alıyoruz''

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Yürütülen çalışmaları inceleyen Tekirdağ BüyükÅ?

Tekirdağ 2.10.2018 10:52:00 0

Tekirdağ’ın sanayisinin ve ekonomisinin güçlü olmasıyla birlikte sürekli göç alması nedeniyle genç nüfusun bir milyona yaklaştığını ifade eden yetkililer, Tekirdağ’ın sportif alanda da büyük bir potansiyeli bünyesinde barındırdığını ifade etti.

YENİ SPORCULARIN YETİŞMESİ İÇİN YATIRIMLAR YAPIYOR

Tekirdağlı sporcular ve spor kulüplerine destek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, Tekirdağ’ı bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek yeni sporcuların yetişmesi için yatırımlar yaptığını ifade eden yetkililer; ‘’Çerkezköy'de yüzme sporcularının yetişmesine imkan sağlayacak tesisin bünyesinde, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu,  520 kişilik tribün, sauna, fitness center, antrenör odaları yer alıyor. Proje kapsamında  tesisin önünde koşu alanları ve bisiklet yolları da yapılacak’’ dedi.

`BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM'

Çerkezköy yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında yürütülen çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İnşa etmekte olduğumuz bu tesis, uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecek. Biz heyecanı, enerjiyi ve hizmet aşkını Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerinden alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün, `Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' anlayışıyla yetişecek ve dünya çapında büyük başarılar elde edecek sporcuların yetişeceği umuduyla tesisin Çerkezköy ilçemize ve Tekirdağ'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10