Turlin: Yerel seçimlerin startını verdik

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için İYİ Parti'nin start verdiğini ve seçim çalışmalarının başladığını

Çerkezköy 2.10.2018 18:49:00 0
Turlin: Yerel seçimlerin startını verdik

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, önceki gün Tekirdağ İl Başkanlığı’nda il ve ilçe başkanları ile yapılan toplantıda yerel seçim çalışmalarının Genel Merkezin aldığı kararlar doğrultusunda yapılmasının masaya yatırıldığını belirtti.

“ADAY ADAYLARI İÇİN SÜREÇ BAŞLADI”

İYİ Parti olarak yerel seçimlere büyük önem verdiklerini ifade eden Turlin; ‘’Genel seçimlerdeki başarımızı yerel seçimlerde daha üst seviyeye çıkarmak için genel merkezimizin hazırladığı çalışma programı kapsamında her ilçe çalışmalarını sıkı ve özverili bir şekilde yapacak. Genel Merkezimizin yerel seçimler konusunda aldığı çalışma programı kapsamında sürdüreceğimiz çalışmalarımız başlamış bulunmaktadır. Bu süreçte partimizden belediye başkanı aday adayı olacaklar ile belediye meclisi üyeliği aday adayı olacaklar için süreç başlamıştır. Yerel seçimlerde alacağımız oylarla belediye başkanı ve meclis üyeleriyle partimizi üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyoruz. Yerel seçimlerde de partimizin başarılı olması için gece gündüz demeden sıkı şekilde ve özverili olarak yılmadan yorulmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10