Yerinde İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ile Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Tekirdağ Şehir Hastanesi, Yerinde İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ 2.10.2018 19:17:00 0
Yerinde İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi

Tekirdağ Şehir Hastanesi yerleşkesinde yapılan incelemelere, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Sait Çelebi ile Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Atakan Eren, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, Tekirdağ Devlet Hastanesi ile Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yetkilileri ve yüklenici firma Akfen İnşaat Yetkilileri katıldı.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZNELENDİ

İncelemelerin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi konferans salonunda yapılan değerlendirme toplantısına, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Dairesi Başkanı Sait Çelebi, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Atakan Eren, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, Tekirdağ Devlet Hastanesi Yönetimi, Hastane Birim Sorumluları ve yüklenici firma Akfen İnşaat Yetkilileri katıldı. Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Ekibi, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Ekibi ve Akfen İnşaat Yetkilileri tarafından hem sahada, hem de Tekirdağ Devlet Hastanesi konferans salonunda genel proje ve tıbbi branşlaşma üzerine istişare çalışmaları yapılarak öneriler alınırken Kamu/Özel Ortaklığı süreci ile ilgili ve Şehir Hastaneleri konusunda genel bilgilendirmelerde bulunuldu.

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10