Çerkezgücü lige kötü başladı

2018-2019 Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda sezonun ilk maçında Çerkezgücüspor deplasmanda Ahimehmet Gençlikspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Çerkezgücüspor

3.10.2018 15:22:00 0
Çerkezgücü lige kötü başladı

Pazar günü oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Çerkezgücüspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede ataklar geliştirdi. İlerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip Ahimehmet Gençlikspor kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Kalesinde gördüğü golle soğuk bir duş alan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin ilerleyen dakikalarında geliştirdiği organize atakta ev sahibi ekip kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Üst üste gelen iki golle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklar geliştiren ev sahibi ekip ilk devrenin son dakikalarında bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı.

FARKLI MAĞLUP AYRILDI

İlk devreyi üç gollü mağlubiyet ile kapatan temsilcimiz Çerkezgücüspor ikinci devrede toparlanıp farkı indirmeye çalıştı. Farkın vermiş olduğu rahatlıkla kontrollü bir futbol ortaya koyan Ahimehmetspor dördüncü golü aradı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ahimehmet Gençlikspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Çerkezgücüspor Başkanı Hasan Barut “ Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen üst üste goller gördük. Karşılaşmanın ikinci devresinde toparlandık ama istediğimiz golleri bulamadık. Farklı mağlubiyetten ötürü çok üzgünüz.  Rakibimizi aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda toparlanarak ilk hafta yaşadığımız bu mağlubiyeti taraftarımıza unutturmak istiyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10