BAL'da dört takım kayıpsız

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ikinci hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor'un yer aldığı 11.grupta yedi karşılaşma geride kalırken fileler ise 12 kez

4.10.2018 12:38:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Modafenspor’a konuk oldu.  Alemdağ Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Fatih Kabakkaya yönetirken, yardımcılıklarını ise Eray Karmil, Mücahit Şentürk ve İlayda Nihal Çetiner yaptı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. İlerleyen bölümlere doğru oyuna ortak olmaya çalışan konuk ekip geliştirdiği ataklarda kaleci Sedat’ı geçemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre golsüz tamamladı.  İkinci devreye de iyi başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor ataklar geliştirerek gol aradı. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip Modafenspor kontra ataklarla temsilcimiz kalesinde galibiyet golü için yüklendi. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında temsilcimizde Sinan ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını on kişi bıraktı. Rakibinin on kişi kalmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip 80’inci dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirerek öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Modafenspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor ligdeki ikinci mağlubiyetini alarak puanla tanışamazken, Modafenspor ise puanını altı yaptı.

PUANLAR PAYLAŞILDI

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Kartalspor ile Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş karşı karşıya geldi. Maçın başında 2 takım da oyuna kontrollü başladı.Karşılıklı ataklar sonuç vermeyince maçın ilk devresi 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı.

TEKİRDAĞSPOR KAYIP

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor evinde ikinci hafta karşılaşmasında Tekirdağspor’u konuk etti. Kırklareli Naim Süleymanoğlu Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda istekli başladı. Kavaklıspor ligin ilk hafta karşılaşmasında öne geçtiği maçı kaybederken, Tekirdağspor ise Çorluspor 1947’yi tek golle mağlup etmişti. İlerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip ataklar geliştirerek galibiyet golünü aradı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Kavaklıspor bulduğu golle öne geçti. Kazanılan korner atışında arka direğe yapılan ortayı iyi takip eden Samet Baştürk şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise konuk ekip Tekirdağspor beraberlik golü aradı ancak istediğini elde edemedi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Kavaklıspor ilk üç puanını alırken, Tekirdağspor ise üç puanda kaldı.

EDİRNESPOR 2’DE 2 YAPTI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ikinci hafta karşılaşmasında Edirnespor deplasmanda konuk olduğu Çorluspor 1947’yi tek golle geçerek puanını altı yaptı. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda

yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. Karşılaşmanın 3’üncü dakikasında topla buluşan Uğurcan Köse şık bir vuruş gerçekleştirerek Edirnespor’u deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golü atlatan Çorluspor 1947 ilerleyen bölümlerde beraberlik için yüklendi. Gelişen ataklarda Traure ve Kone ile pozisyonlar bulan Çorluspor 1947 istediği beraberlik golünü bir türlü bulamadı. İlk devresi konuk ekip Edirnespor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Edirnespor bulduğu skor avantajını korumaya çalıştı. Çorluspor 1947 organize ataklarla beraberlik ararken, Edirnespor ise ev sahibinin yüklendiği dakikalarda farkı ikiye çıkartıp rahatlamak istedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Edirnespor böylelikle 2'de 2 yaparak puanını 6'ya çıkartırken, Çorluspor 1947 ise ikinci haftayı da puansız geçti.

DÖRT GOLLÜ KARŞILAŞMADA GÜLEN YOK

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Biga Adaspor deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk oldu.

Ev sahibi ekip karşılaşmanın 2’inci dakikasında geliştirdiği atakta Semih’in ortasında Cüneyt Turan şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 1-0 yaptı. Oyundan kopmayan konuk ekip Biga Adaspor ise karşılaşmanın 20’inci dakikasında beraberlik sayısını buldu. Sağ kanattan gelişen atakta müsait pozisyonda topla buluşan Yunus düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skora dengeyi getirdi.  Uzunköprüspor’un geliştirdiği atakta maçın 43.’üncü dakikasında sağ kanattan yapılan ortada yerden gelen topa kayarak vuran Anıl Dilaver’in şutunda kaleci kaygan zeminde topu kolunun altından kaçırdı ve gol oldu. Karşılaşmanın ilk devresini 2-1 mağlup kapatan Adaspor ikinci devre beraberlik için yüklendi.  Biga Adaspor’un geliştirdiği atakta maçın 65.’inci dakikasında sağ kanattan korner vuruşu kullandı. Ceza sahasına doğru gönderilen topa Yunus kafayla vurdu ve topu ağlara yolladı.Uzunköprüspor’un geliştirdiği atakta maçın 90+5’inci dakikasında korner atışı kullandı. Uzunköprüsporlu futbolcunun yaptığı vuruşta top direkten döndü. İkinci vuruşta top doğrudan dışarı çıktı.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 2-2 sona erdi.

BİGASPOR’DAN ÜÇ GOLLÜ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bigaspor önceki gün Biga İlyas Bayram Stadyumunda konuk ettiği Kırklareli temsilcisi İstasyonspor’u üç golle geçti. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Bigaspor karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Yoldaş’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine doğru beraberlik için yüklenen İstasyonspor kalesinde ikinci golü gördü. Organize gelişen Bigaspor atağında ilk devrenin uzatma dakikalarında Giscard Djindy Diabone şık bir gol kaydederek skoru 2-0 yaptı. İlk devresi Bigaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Sefa Turhan ile bir gol daha bulan Bigaspor karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi.Bigaspor Bölgesel Amatör Ligin 2.’inci haftasında aldığı galibiyetle 2’de 2 yaparken, İstasyonspor ise ikinci mağlubiyetini aldı.

YEŞİLKÖY ÇANAKKALE DEPLASMANINDAN ŞEN DÖNDÜ

Bölgesel Amatör lig 11. Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında oynadığı ikinci hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor’a 2-0 mağlup oldu.

Çanakkale 18 Mart stadında oynanan karşılaşmanın ilk devresinde topa daha fazla sahip olan takım Çanakkale Dardanelspor olurken gol pozisyonlarına giren takım ise konuk Yeşilköyspor oldu. Müsabakaya hızlı başlayan Çanakkale Dardanelspor henüz daha ilk dakikada Mertcan ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamazken, müsabakanın 18. Dakikasında konuk Yeşilköyspor Ramazan ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Müsabakanın 40. Dakikasında konuk Yeşilköyspor Enver ile skor’u 2-0 yaparken devre konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.  İlk devrede konuk takım Yeşilköy bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan taraf olurken Karşılaşmanın ilk devresinde Çanakkale Dardanelspor’dan Burak Yılmaz’ın bir şutu direkten döndü. Müsabakanın ikinci yarısında Çanakkale Dardanelspor aradaki farkı kapatmaya çalışırken, konuk takım yine net pozisyonlara giren taraf oldu. Müsabakanın ikinci yarısında gol olmazken müsabaka 2-0 konuk takım Yeşilköyspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10