Süper Ligde ikinci hafta oynanacak

Süper Amatör Ligde ikinci hafta Pazar günü oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. İlk haftayı farklı galibiyet ile kapatarak lider tamamlayan Kapaklıspor evinde Büyükyoncalıspor'u konuk edecek. Malkara

5.10.2018 13:27:00 0
Süper Ligde ikinci hafta oynanacak

Geçtiğimiz hafta Sitespor’u farklı geçerek lige müthiş bir başlangıç yapan Kapaklıspor ikinci hafta karşılamasında Çorluspor’u iki golle geçen Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. Kapaklı Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Geçtiğimiz hafta sezonun ilk karşılaşmasında Kapaklı derbisinde Kapaklı Sitespor’u farklı geçmesini bildi. Bu hafta ise evimizde ligin yeni ekiplerinden Büyükyoncalıspor’u konuk edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz. Karşılaşmadan da üç puan ile ayrılıp ikide iki yapmak istiyoruz” dedi.

SİTESPOR SARAY DEPLASMANINDA

Ligin ilk haftasında Kapaklıspor’a kaybeden Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Çorlu deplasmanında ilk hafta Kültürspor’a mağlup olan Saray Belediyespor’a konuk olacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de oynanacak.

“LİGE KÖTÜ BAŞLADIK”

Saray deplasmanından üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Sezonun ilk karşılaşmasında rakibimiz Kapaklıspor’a farklı mağlup olarak lige kötü başladık. Bu hafta ise deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk oluyoruz. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyup maçtan üç puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Ligin ilk hafta karşılaşmasına lisansları yetişmediği için çıkamayan Çerkezköy Doğanspor lige -3 puan ile başlamıştı. Lisanslarını yetiştireceği öğrenilen Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta maçında Çorluspor’a konuk olacak. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da saat 14.00’de başlayacak. Ligin ilk haftasını 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlayan Malkara 14 Kasımspor ikinci hafta maçında ligin yeni ekiplerinden 100.Yılspor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 14.00. İlk haftayı üçer puan ile kapatan Muratlı Belediyespor ile Çorlu Kültürspor Pazar günü Muratlı’da karşı karşıya gelecek. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Ligin ilk haftasında 4-1’lik galibiyet elde eden Ergenegücü Ulaşspor evinde ilk haftayı puansız kapatan Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma da 14.00’de başlayacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında ise 1461 Karadenizspor ile Marmara Ereğlisi Belediyespor karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılama ise saat 13.00’de başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10