1.Amatör'de heyecan sürüyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme'de A ve C Grubu'nda ikinci hafta ve B Grubu'nda üçüncü hafta maçları hafta sonunda oynanacak. Temsilcilerimizin yer aldığı C Grubu'nda Kızılpınarspor deplasman

5.10.2018 13:46:00 0
1.Amatör

A GRUBU’NDA DÖRT MAÇ VAR

Haftaya lider durumda giren Şarköyspor evinde bir puanı bulunan Kumbağspor’u konuk edecek. Şarköy sahasında Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Grubun bir diğer iddialı ekibi Çerkezmüsellimspor ise evinde Hürriyet Yıldız Gençlikspor’u konuk edecek. Hayrabolu Sahası’nda saat 14.00’de başlayacak. Grupta Eriklice Zeytinspor Şarköy Sahası’nda saat 15.30’da Müreftespor’u konuk ederken, Büyük Çınarlıspor ise evinde Kozyörükspor’u konuk edecek. Karşılaşma ise 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü saat 15.30’da başlayacak.

B GRUBU’NDA ÜÇÜNCÜ HAFTA OYNANACAK

Dokuz takımın yer aldığı B Grubu’nda altı puanla lider durumda bulunan Esenspor deplasmanda üç puanla dördünü sırada bulunan Tekirdağ Adaletspor’a konuk olacak. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.00’de oynanacak. Dört puanla ikinci sırada bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise deplasmanda iki maçta da puanla tanışamayan Tekirdağ Gençlik Gücüspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 19.00’da başlayacak. Grubun önemli maçlarından olan Misinlispor ile Vakıflar Güvenspor arasında oynanacak olan karşılaşma ise Ergene Sahası’nda saat 15.00’de başlayacak. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Aşağı Sevindikspor ise evinde iki maçta üç puanı bulunan Akçeşmespor’u konuk edecek. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada saat 15.30’da başlayacak.

TEMSİLCİLERİMİZ C GRUBU’NDA YER ALIYOR

Temsilcilerimizin yer aldığı C Grubu’nda ilk haftayı farklı galibiyet ile kapatan Kızılpınarspor deplasmanda Ergene Kırkgöz Gençlikspor’a konuk olacak. Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklediklerini kaydeden Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk “ Sezona müthiş bir başlangıç yaparak evimizde ligin iddialı ekiplerinden Kapaklıspor’u farklı mağlup ettik. Bu hafta da Ergene deplasmanına gidiyoruz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bu sezon takım olarak iddialı bir kadro kurduk. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek yıllardır özlemini çektiğimiz Süper Amatör lige yükselmek istiyoruz. Karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

HEDEF ÜÇ PUAN

İlk haftayı Ahimehmet Gençlikspor karşısında aldığı farklı mağlubiyet ile kapatan temsilcimiz Çerkezgücüspor ise evinde Tekirdağ Marmaraspor’u konuk edecek. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 13.00. Tekirdağ Marmaraspor karşısında galibiyet istediklerini kaydeden Çerkezgücüspor Başkanı Hasan Barut “ Ligin ilk haftasında hiç beklemediğimiz bir yenilgi alarak taraftarlarımızı üzdük. Bu hafta ise Saray temsilcisi ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizi mağlup ederek ilk hafta aldığımız mağlubiyeti de unutturmak istiyoruz” dedi.

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

İlk haftayı puansız kapatan bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise evinde Sağlıkspor’u konuk edecek. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Kapaklı Kartalspor evinde Ahimehmet Gençlikspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak.

Haber/Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10