Park yapım çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Veliköy Mahallesi'nde bulunan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde oluÅ

Çerkezköy 5.10.2018 16:57:00 0
Park yapım çalışmaları devam ediyor

Veliköy Mahallesi’nde Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu üzerinde yeni oluşturulan 30 dönümlük mesire alanında devam eden park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarını inceleyen  Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yeni yaşam alanının Veliköy Mahallesi sakinlerinin hizmetine açılacağını belirtti.

SPOR ALANLARI BULUNACAK

Park alanı içinde piknik masaları, oturma grupları, çocuk oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası ve tenis sahasının bulunacağını kaydeden Akay; ‘’ Veliköy Mahallesi sakinlerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri bir alana en kısa zamanda kavuşacaklarını ifade etti.

KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Ekiplerin park alanı içinde kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamladığını kaydeden Akay; ‘’Çevre düzenleme, oyun grupları, piknik masaları ve oturma gruplarının monte edilmesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Ayrıca burada mini bir futbol sahası, mini basketbol sahası ve tenis sahası yapım çalışmaları da devam ediyor. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni mesire alanımız vatandaşlarımızın kullanımına açılacak” şeklinde konuştu.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10