Haftada bir gün konsey binasında satış yapacaklar  

Çerkezköy Kent Konseyi binası yanında bulunan stantlarda evlerinde el emeği  ve göz nuru  dökerek ürettikleri ürünleri satan Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisinde bulunan kadınlar, hava sıcaklık

Çerkezköy 7.10.2018 12:00:00 0
Haftada bir gün konsey binasında satış yapacaklar  

Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, “Kent Konseyi yanımızdaki Hanımeli Sokağı’nda satış yapan arkadaşlarımız kış dönemine girdiğimiz için haftada bir gün Kent Konseyi binamız içinde satış yapacaklar. Ayrıca yiyecek satışı yapacaklar içinde stant açılacak’’ dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ

Hanımeli stantlarında, rölyef sanatından tablolara, çeşitli bijuteriden çeyiz eşyalarına, tespihler, bileklikler, el örgüsü çorap, terlik, organik el işi bebekler, dövme sanatından yiyecek ve içeceklere kadar  akla gelen her şeyin satışının yapıldığını da belirten Serfiçe, “Hanımeli Sokağı sakinleri, “Yiyecek ve içekleri de günlük olarak satıyor. Bütün Çerkezköylü vatandaşlarımızın buraya gelerek alışveriş yapmalarını, katkı sağlamalarını ve el emeği ürünlere sahip çıkmaya davet ediyoruz”  diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10