Alkaya: Gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde yapılan gösteriye sert tepki gösterdi. Meral Akşener'in sonuna kadar yanında ve arkas

Tekirdağ 7.10.2018 12:25:00 0
Alkaya: Gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya'nın başkanlığında yapılan toplantıya, İYİ Gençlik İl Başkanı Ersel Güneş ve  il yönetimi katıldı.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Türk siyaseti, tarihinde örneği görülmemiş seviyesizlikte bir saldırı ile karşı karşıya kaldığını ileri süren İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya; ‘’Yaşananlar göstermiştir ki siyasi zeminde sözün bittiği, tuzun koktuğu eşiğe gelmiş bulunuyoruz. Bir kadını tehdit etmek, bir kadının yoluna pusu atmak, gece karanlığında bir kadının kapısına adam yollamak Türk töresinde yok. Türkiye’nin Erdoğan-Bahçeli ortaklığı tarafından derin bir siyasi, idari ve ekonomik krize sürüklenmesi karşısında, İYİ Parti’nin sözü ve duruşu milli vicdanda karşılık buldu’’ dedi.

 

MİLLETİMİZİN “GİT” DEDİĞİ YERE KADAR GİDECEĞİZ

 

İYİ Parti olarak, kriz, af teklifi ve ikinci kozmik oda vakası olan McKinsey anlaşması konularında, mağdurun, mazlumun, milletin yanında durduklarını ifade eden Alkaya; ‘’Bu karanlık Türk Milleti’nin işaret fişeği olduk. Hakikati en gür sesle haykırdık ve duyurduk. 81 milyon emin olsun ki, böyle yapamaya devem edeceğiz. Milletimizin “git” dediği yere kadar gideceğiz, “ol” dediği yerde olacağız’’ dedi.

 

SÖZÜ AYAĞA DÜŞÜRMEYECEĞİZ

 

İYİ Parti’ye kurulmak istenen “kriminalize etme kumpası”na düşmeyeceklerini de kaydeden Alkaya; ‘’ Meşru siyaset zeminini hiçbir surette terk etmeyeceğiz. Sözü ayağa düşürmeyeceğiz’’ dedi. 

 

SİYASETİ SOKAK RACONU SEVİYESİNE DÜŞÜRMEMELİDİR

 

Türkiye’nin 8 şehit verdiği gün, sorumlularının, teröristle masaya oturanların,  şehirlere bomba döşerken izleyenlerin konuşulması gerektiğini belirten Alkaya; ‘’Bunu engellemek için oynanan oyunu görüyoruz. Siyaset, bir genel başkanın evinin önüne gece yarılarında ana kuzularını göndererek yapılacak bir iş değildir. Tehdit ve üslupsuzluk, siyaseti sokak raconu seviyesine düşürmemelidir.’’ dedi.

SİYASET, ÜMİDİ YÖNETMEK İDDİASI İLE YAPILIR

Bugün iktidarın “her istediğimi yaparım” keyfiliğinin arkasında, şahsına yapılan onca hakareti sineye çekerek iktidara siyasi avans veren MHP Genel Başkanı’nın desteğinin olduğunu ifade eden Alkaya; ‘’Memleket için kavga vermiş bir kadronun kurucu iradesi İYİ Parti’yi millete hediye etmiştir. Bizler kavgası milletine sevdası olmuş insanlarız. Siyaset, ümidi yönetmek iddiası ile yapılır. Milletimizin karşı karşıya olduğu ağır ekonomik, siyasi şartların iyi yönetilmemekten kaynaklandığını biliyoruz’’ dedi.

’VARLIĞIMIZIN VE YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN BU GERÇEĞİN IŞIĞINDANDIR

Siyasetin mecrasının da, milli idarenin tecelligahı milli meclis olduğuna inandıklarını kaydeden Alkaya; ‘’Varlığımızın ve yürüyüşümüzün bu gerçeğin ışığındandır. Siyaset Genel Başkanların evlerinin önünde gece yarısı saldırıları ile yapılacaksa önüne gidilecek en son ev, Meral Akşener’in evidir. Ağırlaşan şartlar altında yaşayamaz hale getirilmiş milletimizin intihar ettiği günlerde iktidar patisinin kapısına gitmesi gerekenler, sekiz şehidimiz için Sarayın kapısını çalması gerekenler, yerlerinden kalkmıyor ve bir Türk Kadının evine, başka anaların çocuklarını gönderiyorsa, hepimizin dikkat etmesi gereken  bir oyunla karşı karşıyayız demektir’’ dedi.

 

TÖRESİZLİĞİNİZİ YÜZÜNÜZE HAYKIRAN MERAL AKŞENER

İyi Parti’nin, saray entrikalarını boşa çıkaracak basirete, ferasete ve cesarete fazlasıyla sahip olduğunu kaydeden Alkaya; ‘’İyi Parti, kula minnet eylemeyenlerin patisidir. İyi Parti, ona bun eyvallah etmeyenlerin partisidir. İyi Parti, sinsi karanlıklarda kapınsa dayandığınızda karşınıza çıkıp töresizliğinizi yüzünüze haykıran Meral Akşener’dir’’ dedi.

 

GERÇEKLERİ HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı olarak gerçekleri haykırmaya devam edeceklerini kaydeden Alkaya; ‘’Sizler de büyük ve küçük ortaklar olarak, böylesi garip oyunların peşinde koşmak yerine, iktidar sorumluluğu nu yerine getirip, kan ağlayan milletimizin dertlerine çare bulun’’ dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10