Teyze öfkesini ağaçtan aldı

Çerkezköy'deki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler öne iş yeri sahibini ardından izleyenleri şoke etti.

Çerkezköy 6.10.2018 17:01:00 0
Teyze öfkesini ağaçtan aldı

AĞACIN DALINI KIRIYOR

Gazi Osman Paşa Mahallesi Sezer Sokakta bulunan bir iş yerinin önünden geçen kimliği meçhul kadın bir anda cadde üstüne bulunan erik ağacına yönelerek ağacın iki tarafını kırması önce işletme sahibini ardından ise akıl sahibi insanları şoke etti. Kim olduğu kadar niçin böyle bir davranış sergilediği merak edilen kadının kameralara saniye saniye yansıyan bu olayı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

“ANLAM VEREMEDİM”

40 yıldır Sezer sokakta esnaflık yaptığını kaydeden Yakup Erdoğan, ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını kaydetti. Erdoğan “ Sabah işyerine geldiğimizde erik ağacının kırık olduğunu gördük. Merak ederek kameraları izledik. Cadde üzerinden gelen bir kadın direkt olarak ağacın yanına gelip dallarını kırıyor. Ardından ise hiç bir şey olmadan binaya bakarak sokaktan ayrılıyor. Kadın o anki psikoloji ile karşısında rastladığı insanın boğazına asılır mıydı ? Müthiş bir öfke ile ağacı kırıyor. Allah akıl fikir versin. Bu duruma anlam veremedim ve bu görüntüleri de sosyal medya hesabımdan paylaşarak öfkemi de böyle aldım” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10