Sorumsuzluğun faturasını millet ödüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık iki ay önce Namık Kemal Bulvarında başlatılan yeni yaya kaldırım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlandığı bazı bÃ

Tekirdağ 7.10.2018 15:15:00 0
Sorumsuzluğun faturasını millet ödüyor

Namık Kemal Bulvarı’nın Fevzipaşa Mahallesi sınırları içinde yer alan Bahçeli  Camii karşısındaki  yaya kaldırımının büyük bir bölümünde meydana gelen çökmeler neticesinde bozulması vatandaşların yakınmalarına yol açtı. Çevre esnafı yaya kaldırımının üzerinden bir kişinin forktifle  hızla geçtiğini ve yolu bozduğunu ve yaya kaldırımının üzerinden giderken de arkasına bakarak yolun bozulup bozulmadığını kontrol ettiğini, araçta plakada olmadığını ve yaya kaldırımına zarar veren kişinin devlet millet malına zarar verdiğini ve bu kendini bilmez kişinin faturasını millettin ödemek zorunda kalacağını dile getirdiler.

 SORIMSUZLUĞUN FATURASINI MİLLET ÖDÜYÜR

Çevre esnafı yaya kaldırımına zarar verenin amacının aklınca yaklaşan yerel seçimler nedeniyle belediyeye zarar vermek ve belediye başkanını zor durumda bırakmak  gibi kastı bir durum olarak değerlendirdiler ve bu sorunsuzluğunun faturasını millet ödemek zorunda olmadığını  zararı verenin bulunarak ödettirilmesi  ve hakkında yasal işlem yapılmasını istediler. Bazı vatandaşlar da yaya kaldırımını yapan yüklenici firmanın kaldırım tabanında iyi dolgu yapmadığını ve yaya kaldırımının bir bolümün de ise taşların tam oturmadığını ve bununda çalıştırılan işçilerin çoğunun işten anlamayan Suriyeli olduğunu ileri sürdüler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10