Kaymakam Ünlüsoy'dan Mandalı'ya ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'u makamında ağırladı. Ziyarette Kapaklı'nın gelişmesi için yapılan yatırımlar hakkında konuşulurken,

Kapaklı 8.10.2018 16:15:00 0
Kaymakam Ünlüsoy

Kaymakam Ünlüsoy, Kapaklı'nın konum ve yerleşim alanı olarak Trakya bölgesinde önemli bir konumunda olduğunu belirterek, "Kapaklı, hem nüfus anlamında hem de yapılan hizmetler bakımından her geçen yıl büyüyen ve gelişen bir ilçemizdir. Yeni yapılaşma ve konutlaşmalarla birlikte göç alan Kapaklı'ya hizmet eden Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarına ve personellerine başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

ÜRETMEYE ÖNEM VEREN BİR HİZMET ANLAYIŞINA SAHİBİZ

Başkan Mandalı da Kaymakam Ünlüsoy ile birlikte Kapaklı'yı geleceğe taşıyacak projeleri ve yatırımları hizmete sunmaya devam edeceklerini belirtti.  Kapaklı'ya hizmet etmenin kendileri için büyük bir onur ve şeref olduğunu kaydeden Başkan Mandalı, ‘’Bundan sonra sizlerle birlikte ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Kapaklı Belediyesi olarak, kamu ve kurumlarla çok aktif çalışan, ortak projeler üretmeye önem veren bir hizmet anlayışına sahibiz" dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10