Canım Ciğerim 3. şubesini Çerkezköy'de açtı

Canım Ciğerim'in 2011 yılında ilk merkez şubesini Çorlu'da açan Sacit Ertaş 2013 yılında yine Çorluda 2. Şubesini açtıkları belirterek, Çerkezköy'den gelen talep üzerine de 3. ?

Çerkezköy 8.10.2018 17:42:00 0
Canım Ciğerim 3. şubesini Çerkezköy

AÇILIŞTA ERGENE KAYMAKAMI FATİH KIZILTOPRAK DA HAZIR BULUNDU

Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Kartal Sokak No:1/A ‘da dün saat 12.00’de dualarla açılan Canım Ciğerim işyeri açılışında Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Nedim Yılancı,  Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, Çerkezköy Ziraat Bankası Çarşı Şube Müdürü Tuncay Yörük, Çerkezköy İş-kur  Merkez Müdürü İlhan Burak, Yalı Boyu Organize Sanayi Bölge Müdürü Halil Remzi Öztürk, Simge Turizm Taşımacılık Sahibi Hüseyin Yeşil, Öztürk Branda Firma Sahibi Bilgin Öztürk, Bulut İş Elbiseleri Sahibi Ayhan Bulut,Ertaş ailesi yakınları, esnaflar ve davetliler hazır bulundu.

DUALARLAR AÇILDI

 Açılışta kurban kesilmesinin ardından Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek dua okudu. Açılışa katılanlar Canım Ciğerim Sahibi Sacit Ertaş ve aile bireylerine hayırlı olsun temennisinde bulunduktan  sonra işyerini gezen protokol mensupları devamlı gelişen ve büyüyen sanayi kenti Çerkezköy’ün güzel bir işyerine daha sahip olmasından memnun olduklarını ifade ettiler.

CİĞERİ OLDUKÇA SEVEN BİR MİLLETİZ

Sacit Ertaş,basına şu açıklamada bulundu; “Biz Ciğeri oldukça seven bir milletiz. Her an her yerde ciğer yemek isteriz. Biz de bunu düşünerek ülkemizin sanayi üssü olan Çerkezköy’de 3. şubemizi açmış bulunuyoruz.  Müşteri memnuniyeti önceliğimiz olduğundan herkesin güvenebileceği, uygun fiyatlarda olmasına dikkat ettik.  2 katlı olan işyerimiz toplam 450 metrekare olup 10 personele hizmet verecek. İşyerimizde Edirne tava ciğeri, sıcak Arnavut ciğeri, Edirne köfte kebap, çorba çeşitleri, salata çeşitleri ve tatlı çeşitlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca  öğrenciler içinde  uygun fiyatlarda olan özel öğrenci menülerimizde bulunmaktadır. Tüm Çerkezköy ve bölge halkımıza özverili şekilde hizmet vermek için bu yeni mekanımızı hizmete açmış bulunuyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10