Kurs başvuruları 26'Ekim'e kadar devam edecek

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro, Satranç, Pilates, Aerobik, Step, Zumba, Evlilik Öncesi Eğitim, Okuma- Yazma, Fotoğrafçılık, Keman, Dil Kursu (İngilizce, Fransızca, Bulgarca), El Sanatları ve Ahş

Kapaklı 8.10.2018 19:02:00 0
Kurs başvuruları 26

Kapaklı Belediyesi tarafından Tiyatro, Satranç, Pilates, Aerobik, Step, Zumba, Evlilik Öncesi Eğitim, Okuma- Yazma, Fotoğrafçılık, Keman, Dil Kursu (İngilizce, Fransızca, Bulgarca), El Sanatları ve Ahşap Süsleme kurslarının başvuruları 8-26 Ekim tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi 6. Katta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.

VATANDAŞLARIMIZIN KİŞİSEL BECERİLERİNİ KAZANMALARINI SAĞLIYORUZ

Kurslarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kültür ve sanat kurslarına önem verdiklerini belirterek, “Kurslar kişisel yetenekleri ortaya çıkarıyor ve sosyal yaşama etki ediyor. İlçemizde Kapaklı belediyesi olarak kişisel kazanım sağlayacak kurslara destek olmaya devam ediyoruz. Gerek kendimiz, gerekse Kapaklı Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa kurslar düzenleyerek vatandaşlarımızın daha sosyal olmalarını sağlıyor ve kişisel becerilerini kazanmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

KURS TALEPLERİNİ DİKKATE ALACAĞIZ

Mandalı, belediye olarak kendilerine gelen kurs taleplerini de dikkate alacaklarını ifade ederek “Belediyemiz bu konuda vatandaşlarımızın daha sosyal olmasını ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayacak bir yapıda olacak. Bunun için fayda sağlayacak her türlü kurs için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10