Camcı ailesinin mutlu günü

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı'nın oğlu İsmail Cem önceki gün düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Çerkezköy 8.10.2018 19:24:00 0
Camcı ailesinin mutlu günü

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Düğün Salonunda Pazar günü saat 19.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştirilen sünnet düğününe CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Eski milletvekili Emre Köprülü, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe başkanları, meclis üyeleri, partililer, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, özel kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sanayiciler ile Camcı ailesinin  çok sayıda akraba, dost ve yakını katıldı.

DAVETLİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve eşi İlknur Camcı davetlileri kapıda karşıladı. Sünnet düğünü, müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, davetliler, erkekliğe ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşayan İsmail Cem’in mutluluğuna ortak oldu. Düğün boyunca davetlileri yakından ilgilenen Camcı çifti düğünün sonunda ise konuklarını kapıya kadar eşlik ettiler.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10