Kazaların ardı arkası kesilmiyor

Çerkezköy'de İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana gelen kazalar vatandaşların tepkisine neden olurken, kazalara dün de bir yenisi eklendi. Son günlerde yaşanan yaralamalı kazaların ardından isyan ba

Çerkezköy 8.10.2018 20:56:00 0
Kazaların ardı arkası kesilmiyor

İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana gelen kazalara her gün bir yenisi daha eklenirken dün de 15: 30 sıralarında Cengiz Topel Caddesi'nde bir otobüs ve bir midibüs çarpıştı. Meydana gelen kazada yaralanan olmazken, vatandaşlar kazaların bir an önce durdurulması için yetkililerin önlem almasını istedi.

SÜREKLİ KORKU İÇİNDE YAŞIYORUZ

Araçların sürekli 140-150 km hızla gittiğini dile getiren vatandaşlar sürekli korku içinde yaşadıklarını ifade ederek; "Ana cadde üzerine araçlar aşırı hız yapıyor. 140-150 kilometre hızla gidiyorlar. Bu durum sürekli kazalara sebep oluyor. Haftada en az 3-4 kez kaza oluyor. Bu kazalardan bir tanesi yakın zamanda 8 yaşında bir kız çocuğunun ölümüne sebep oldu. Servis araçları, minibüsler sürekli kaza yapıyor. Yaşlılar ve engelliler karşıdan karşıya geçerken zorlanıyor. Cadde üzerine bina sakinleri çok tedirgin. Korku içinde yaşıyoruz. Yaşam alanı içinde bu kadar hız yapılmamalı. Bu yetmezmiş gibi sürücü adayları da burada araç kullanmaya başladı. Herhangi bir işlem olmazsa mahalleli olarak yolları biz kapatacağız. Kimsenin canı bu kadar basite alınamaz. Hız sınırı tabelaları yeterli gelmiyor, kavşaklara ışık ve set istiyoruz. Korku içinde yaşamak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

250 İMZA TOPLADIK

Konu ile ilgili mahalle sakinleri olarak 250 adet imza topladıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerin hiç bir şey yapmadığını ve hiç bir önlem almadığını kaydetti.   

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10