Kızılpınarspor 2'de 2 yaptı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Kızılpınarspor ikinci hafta karşılamasında deplasmanda Ergene Kırkgöz Gençlikspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında rahat bir oyun o

8.10.2018 21:04:00 0
Kızılpınarspor 2

 

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Pazar günü Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kızılpınarspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kızılpınarspor ilerleyen bölümlere doğru Emircan’ın ayığından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor kalan dakikalarda farkı artırmak için mücadele ederken ev sahibi ekip Kırkgöz Gençlikspor ise taraftarının desteği ile beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 İKİDE İKİ YAPTI

İlk devreyi önde tamamlayan Kızılpınarspor ikinci devrede de üstünlüğünü devam ettirdi. Rakibine kolay pozisyon vermeyen Kızılpınarspor ileride ikinci golü aradı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda organize ataklarla orta sahadan hızlı çıkan Kızılpınarspor ikinci golü buldu. Önder’in şık gölüyle farkı ikiye çıkartan Kızılpınarspor kalan dakikalar için rahatladı. Oyun disiplininden kopan ev sahibi ekip Kırkgöz Gençlikspor ise kalan dakikalarda varlık gösteremedi. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Kızılpınaspor puanını ise altı yaptı.

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10