''Gençleri bir araya getirmek için birçok çalışma yaptık''

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 33 kişilik kafileden oluşan Fit Group Gençlik Topluluğu'nu ağırladı. Ziyarette misafir öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Akay, göreve geldikler

Çerkezköy 9.10.2018 11:37:00 0

OBEZİTE HASTALIĞI İLE İLGİLİ FARKINDALIĞI ARTIRMAK ADINA BİR ARAYA GELDİK

Ziyarette konuşan Fit Group Koordinatörü Oktay Yatkın topluluk hakkında bilgi vererek; ‘’ 6 farklı ülkeden obezite hastalığı ile ilgili farkındalığı artırmak adına bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Akay’a çalışmalarda kendilerinden hiçbir desteği esirgemediği için teşekkür eden Oktay, Çerkezköy Belediyesi’nin gençlik için ve sosyal alanlarda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

KENTİMİZDEKİ SPOR ALANLARININ SAYISINI ARTIRDIK

Çerkezköy Belediyesi olarak göreve geldikleri günden beri gençleri bir araya getirmek adına birçok çalışma yaptıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ‘’Kentimizdeki spor alanlarının sayısını artırdık. Ulusal ve Uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Bunların yanı sıra bu yıl ilkine imza attığımız Kültür ve Sanat Festivalimizi gerçekleştirdik. Fitness ekibi oluşturduk ve her yıl yaklaşık 600 kursiyerimize eğitim verdik” ifadelerini kullandı.

BANA GENÇSİN DEDİLER

Ziyarette Başkan Akay, misafir öğrencilerin sorularını da yanıtladı.“Türkiye’de gençlerin karar verme mekanizmalarındaki rolü nedir” sorusu üzerine konuşan Akay, 36 yaşında belediye başkanı seçildiğini anımsatarak ‘’Bana gençsin dediler. Fakat ben gençlerimizin siyasetin içinde daha fazla yer almaları ve taleplerini somut olarak ortaya koyabilmelerinden yanayım. Bunun dışında Kent Konseyimizde Gençlik Meclisimiz var. Gençlerimizin burada ortaya koydukları projeler daha sonra değerlendirilmek üzere Belediyemize sunuluyor. Biz daha fazla gencimizi bu tür platformlarda görmeyi temenni ediyoruz” dedi.

MAHALLE EVLERİ OLUŞTURDUK

 Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin sağlık alanında yaptığı çalışmalar hakkındaki soruya cevap verdi. Sağlık alanındaki çalışmalar kapsamında mahalle evleri oluşturduklarını kaydeden Akay; ‘’Buralarda kadınlarımıza yönelik çeşitli sağlık alanlarında konferanslar düzenledik. Doğa yürüyüşleri düzenledik. Pilates, fitness ve yoga kursları açtık” şeklinde konuştu.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Ziyarette Fit Group Koordinatörü Oktay Yatkın’ın Başkan Akay’a teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10