Sinemaya gitmeyen çocuklar beyaz perde ile tanıştı

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliğince yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi Kırklareli'de de faaliyete geçti. Kırklareli Ä?

Bölgede Gündem 9.10.2018 18:58:00 0
Sinemaya gitmeyen çocuklar beyaz perde ile tanıştı

Kırklareli'de de faaliyete geçen "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi ile sinemaya hiç gitmemiş çocuklar beyaz perde ile tanıştı. Proje kapsamında oluşturulan etkinliğin 7 Kasım Çarşamba Günü'ne kadar devam edeceği kaydedildi.

 

4 BİN 500 ÖĞRENCİ PROJEDEN FAYDALANACAK

 

Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın projesi kapsamında Kırklareli genelinde yaklaşık 4 bin 500 öğrencinin faydalanacağı belirtilirken bu proje ile özellikle hiç sinemayla tanışmamış öğrencilerin sinema filmi izlemesi amaçlandığı kaydedildi. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü V. Cahit Akın'ın katılımıyla "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" Projesi Kırklareli Merkez By Pirestige Sinema Salonu'nda yapılan açılışla başladı. By Pirestige Sinema Salonu'nda düzenlenen açılışa Kırklareli Vali Yardımcısı Emre Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü V. Cahit AKIN, Kültür Müdürü Necmi Asan, Şube Müdürü Halil Yücel, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Projenin ilk gününde 115 öğrenci "Bizim Köyün Şarkısı" filmini izledi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI  


0282 726 91 91
0282 747 65 10