''Çığ gibi büyüyoruz''

Temsilciliği Çerkezköy'de bulunan ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ İl Temsilcisi Mustafa Tokgöz, 2014 yılında gönüllü olarak başladıkları Vefa Hareketinin kısa bir sürede çığ gibi b?

Çerkezköy 10.10.2018 17:53:00 0

GURUR VE ŞEREF TABELAMIZA BİR NİŞAN DAHA EKLEMİŞ BULUNMAKTAYIZ

 

ANDA Kardeşe Vefa Derneği olarak kuruldukları ilk gün belirledikleri hedeflerden taviz vermeden, Türk ve Müslüman coğrafyasında mazluma uzanan el olma amacından sapmadan faaliyetlerini sürdürmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Tokgöz; ‘’ANDA Kardeşe Vefa Derneği olarak; Suriye/Başköy Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezinden sonra, Suriye/Afrin/Meryemin’de 200 kişilik bir Yetim ve Kültür Merkezi daha inşa ederek gurur ve şeref tabelamıza bir nişan daha eklemiş bulunmaktayız. Yaklaşık 35 gündür bölgede bulunan, harcından boyasına kadar her aşamasına emek veren, Türkmen yetim çocukların amcası Kurucu Genel Başkanımız Sayın Okan TOSUN’UN özverisi ve gayreti ile bir an önce faaliyete geçen Tenzile Ana Yetim ve Kültür Merkez’inde yaklaşık 200 Türkmen çocuğumuz eğitim ve rehabilitasyon hizmeti görecek’’ dedi.

 

“VEFALI TÜRK” ETİKETİNİ ALNIMIZIN AKIYLA TAŞIYORUZ

 

ANDA Kardeşe Vefa Derneği olarak bugüne kadar milletin desteği ile;  tüm mazlum coğrafyalarda gerçekleştirdikleri gıda, giyim, eşya, kırtasiye, kurban, zekat, fitre vb yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin, 6 pansuman 1 ameliyat odası bulunan tam donanımlı ANDA Sağlık Tırı ile savaş mağdurlarının, ANDA Arama Kurtarma Ekipleri ile afetzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Tokgöz; ‘’ Tüm siyasi parti, STK ve topluluklara eşit mesafede durarak amacımızın sadece yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak olduğunu biliyor. “Vefalı Türk” etiketini alnımızın akıyla taşıyoruz’’ dedi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10