Hazırlık maçında Kapaklıspor güldü

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden 1911 Çerkezköy Doğanspor hazırlık maçında Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor ile karşı karşıya geldi. İki takımında fırsat bulama

10.10.2018 19:22:00 0
Hazırlık maçında Kapaklıspor güldü

Bu sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1911 Çerkezköy Doğanspor’u tek golle geçti.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Dün saat 13.30’da Çerkezköy 23 Nisan Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya her iki takımda yedek ağırlıklı çıktı. Fırsat bulamayan oyuncuların yer aldığı karşılaşmada her iki takımda kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Özellikle Tezcan önderliğinde orta sahada daha çok topla buluşan Kapaklıspor ileri uçta Emre ile gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

KAPAKLISPOR GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takımda galibiyet golünü aradı. Rakibi karşısında daha etkin bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmanın 83’üncü dakikasında Oğuz Hamitoğlu ile bir gol buldu. Gelen golle birlikte moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, 1911 Çerkezköy Doğanspor ise beraberlik için yüklendi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık galibiyeti ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile iyi bir görüntü verirken, ilk iki haftayı ligde puansız kapatan 1911 Çerkezköy Doğanspor’un futbolu ise umut vermedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10