Vali Ceylan öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Süleymanpaşa'da bulunan Atatürk İlkokulu'nu ziyaret eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere özellikle öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalar

Süleymanpaşa 11.10.2018 14:48:00 0
Vali Ceylan öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Süleymanpaşa’da bulunan Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da hazır bulundu.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

 

Ziyarette Vali Ceylan, sınıflara girerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan okulda öğretmenlerini dinlemeleri, kitap okumaları, derslerine iyi çalışmaları ve çok fazla televizyon izlememeleri gerektiğini ifade etti.

 

VELİ – ÖĞRETMEN – ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ NETİCESİNDE BAŞARI GELECEK

 

Okul idarecileri ve öğretmenler ile öğretmenler odasında bir araya gelen Vali Mehmet Ceylan,  

okulun eğitim durumu ve ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunarak;“Gördüğüm kadarıyla okulumuzda bir aile ortamı var. Başarının ana sırrı bu. Aile ortamı korunursa, velilerimizin okulumuzla bütünleşmesi sağlanırsa, veli – öğretmen – öğrenci işbirliği neticesinde başarı gelecektir.” dedi.

 

 HASSAS OLMANIZI RİCA EDİYORUM

 

Vali Ceylan, öğretmenlere özellikle öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve teknoloji bağımlılığından uzak kalmaları noktasında dikkat etmeleri gerektiğini belirterek; “Çağımızın rahatsızlığı haline gelen teknoloji bağımlılığından çocuklarımızı ayrı tutmak için teknolojiyi öğrencilerimize gerekli zamanlarda ve verimli şekilde kullanmalarını öğretmeliyiz. Bu konuda ve de kitap okuma alışkanlığı kazandırılması noktasında hassas olmanızı rica ediyorum’’ dedi.  

 

ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMALIYIZ

 

Bir diğer önemli hususun öğrencilerin spor yapması olduğunu kaydeden Ceylan, ‘’ Spor yapmaları için öğrencilerimizi bilinçlendirmeli ve onları spora yönlendirmeliyiz. Eğitim ve öğretimi bir arada en iyi şekilde yürütmeli ve öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız. Aksi takdirde gelecekte olumsuz durumlarla karşılaşabiliriz.” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10