Öğrenciler yararına 18'nci kermes

Çerkezköy Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetlere Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Çerkezköy Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu geleneksel hale getirdiği kermesinin 18'ncisini düzenlenen törenle

Çerkezköy 11.10.2018 17:28:00 0
Öğrenciler yararına 18

Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nun düzenlediği kermese Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri, Yılmaz Oğur, Kapaklı Mal Müdürü İlhami Taşkın, Eğitim Kültür Sosyal Hizmetlerine Yardım Derneği Başkanı İbrahim Narçın ile yönetim kurulu üyeleri,  STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dün saat 12.30’da gerçekleştirilen açılışta konuşma gerçekleştiren Çelebi Öğrenci Yurdu Müdürü Nihat Arslan “ Bir milletin gelişmesi, ilerlemesi gençliğe yapılan yatırımla doğrudan orantılıdır. Çerkezköy Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetlere Yardım Derneği amaç ve gaye ile yarım asırdan beri çalışmalarına devam etmektedir. Emeği geçenlere teşekkür ederken, bugün kermesimize katılım gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Çelebi yurdundan kalan 80 ortaokul öğrencisinin eğitimi için gerçekleştirilen kermesimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“HAYIRLI HİZMETLERİ DEVAM EDİYOR”

 

Kermesin Çerkezköy’e ve öğrenci yurduna hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram “Uzun yıllardan beri tanıdığım ve bildiğim Çelebi öğrenci yurdu ve yönetiminin hayırlı hizmetleri devam ediyor. Burada bulunmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Kermesin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

 

Çerkezköy Çelebi Öğrenci Yurdu Kermesinde kurulan stantlarda kermese gelen vatandaşların giyimden yiyeceğe kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılama imkanına sahip olacağı kaydedildi. Kermeste Dini kitapların satışının yapıldığı kitap standı, kuruyemiş standı, ayakkabı, döner, ızgara köfte, erkek, bayan ve çocuk giysilerinin satışı yapıldığı stantlar ile ev yemekleri ile evde yapılan pasta ve keklerin satışının yapıldığı stantlar ilgi çekti. Çerkezköy Mimar Sinan Eğitim ve Kültür Hizmetlerine Yardım Derneği Başkanı İbrahim Narçın da kermesin bir hafta açık kalacağını ifade ederek, tüm Çerkezköylüleri kermesi ziyaret etmeye davet etti. Kermesten toplanacak gelir ise Çelebi Öğrenci Yurdunda okuyan 80 öğrencinin ihtiyacı için kullanılacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10