Başkan Günay incelemelerde bulundu

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Namık Kemal Üniversitesi içerisinde yapılan Teknopark Ek Hizmet Binası inşaatını inceledi. İncelemeler s?

Tekirdağ 12.10.2018 15:32:00 0
Başkan Günay incelemelerde bulundu

TESLİM SÜRESİ İSE EKİM 2019 OLARAK PLANLANDI

 

NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker’den çalışmalar hakkında bilgi alan Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, “Tekirdağ TSO, Tekirdağ TB ve NKÜ Teknopark A.Ş. ortaklığında hayata geçirilen ve geçtiğimiz aylarda temeli atılan inşaatın teslim süresi ise Ekim 2019 olarak planlandı. Şehrimizdeki üniversite-Sanayi işbirliğinin en somut örneklerinden biri olan Teknopark ek hizmet binamızda, odamıza ve borsamıza kayıtlı üyelerimizin gelişimine fayda sağlayarak, ar-ge ve inovasyon gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

BAŞARI HİKÂYELERİ DOLU BİRÇOK ÖĞRENCİ YETİŞTİRECEĞİNE İNANIYORUM

 

Tekirdağ/Süleymanpaşa’daki Hürriyet Mahallesi’nde yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını da gezen Başkan Günay, yetkililerden bilgi alarak; “Önümüzdeki yıl eğitim-öğretim döneminde öğrenci almaya başlayacak okulumuzun, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarı hikâyeleri dolu birçok öğrenci yetiştireceğine inanıyorum. “dedi.

Haber: Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10